Homecoming

firade homecoming på att äkta amerikanskt sätt. Festa!
 fredag  och lördag var party på schemat.. dock var lördagen roligast =)

den startade med mig, E från chicago, Tamika kompis till E's bror, och N. Alla vaknade hos N och drog sedan iväg för brunch med massa sex-snack och efterföljand tur till en sex-shop.. jag helt seriöst älskar sex-shops. de har coolaste personalen nånsin... och de roligaste attiraljerna.. Vi diskuterar E's problem med hennes kille och faktumet att de bara har sex 2 ggr i veckan... hur ska hon göra för att få sex lite oftare? nån som har ett tips?

N kom fram till att vi har ett väldigt bra inflytande på henne... och jag och Tamika diskuterade hur hon lyckades leva utan sex i över ett år som bot för hennes addiction..

Sen bar det av till lite olika fester för att senare hem till Viking house för ett sauna party. helt underbart..  smockat med folk, bastu och galenheter..
Jag och N dansade på bordet i köket. Det drogs hejdlöst många bodyshots. Och Söt showed up utklädd till Marilyn Monroe då han kom från ett maskerad-party. Har aldrig sett en sötare Marilyn =)

N totalt ägde alla och har nu skaffat sig ännu en svans,,,, shit.. den tjejjen börjar bli riktigt farlig
och jag kom fram till att jag var i samma state som milfen jag träffade tidigare i år.. Damm.. hade en av de egotoppar jag får ibland när jag helt enkelt är bäst... risk för att bli lite dryg emellanåt för att jag i min värld är så perfekt man kan bli... men jag ansåg att omgivningen fick leva med det för kvällen och av någon anledning så älskade alla mig förutom vissa tjejjer ... hmm.. det är få tjejjer som jag verlkigen går bra ihop med har jag märkt...  wonder why,...

btw så har jag fått min första roll =D  i en scen i och för sig..  :) men ändå... fett coolt!

Tjejkväll, och en god gärning utförd

Och... en audition!

Började torsdagskvällen med att gå på audition för Hamlet. Har ingen aning om det gick bra eller dåligt eller någonting. Men kul var det och en ny erfarenhet rikare är jag. :)

Sen var det tjejmiddag på en japansk restaurang där de lagade maten medans man tittade på :) Roligast kocken någonsin som kastade broccoli bitar i munnen på oss :P Saki bombs dracks en hel del. inte gott... men vad gör man inte? En saki bomb är för övrig när man placerar en kopp saki på två ät pinnar som ligger tvärs över att halvfullt glas öl. Sedan slår man hårt i bordet så att sakin ramlar ner och så sveper man alltihopa.. :D
Vi skålade med ett gäng amerikanska frat. killar. jag lärde dem "helan går" och vi blev inbjudna till ett frat party.. men vi hade andra planer för kvällen.

Drar sedan till blue velvet och dansar :P
Senare möter jag upp en annan vän på en annan bar. Vi har en lång diskussion om att hon inte borde ha några hora-komplex som hon dras med. Nu stod jag inte och sade ligg ligg ligg! utan mer försökte få henne att förstå att det varken är negativt eller positivt att ligga runt. Det är neutralt. Och är vad man gör det till.. och att vem eller hur många man strular med bara borde avgöras av  vad man själv vill och inte någon form av peer pressure eller hora-komplex...

Sen kommer en full amerikan som vänligt men lite sluddrigt förklarar att han tänker ragga på mig. Jag säger vänligt att  I have a bf.

"is there any chance at all?" wtf!  en kommentar jag har fått höra ganska ofta,.,, vad är det med folk.. tror de att jag skulle säga att jag har en bf om det fanns en chans? dude... köp lite hjärnceller... de är hyffsat billiga på wallmart...

Hade en period när jag inte kände för att dissa genom att säga "jag har pojkvän" för att det just kändes som en ursäkt.. "jag har pojkvän det är därför jag inte kan ragga på dig" typ.. och kanske är det det som genererar i alla dessa "is there no chance?" kommentarer.. Nu på sistonde så har jag återupptagit "jagharpojkväns-dissen" just för att den trots muppiga följdkommentarer har visats sig mest verkningsfull.

Pratar med min vän nu dagen efter och får veta att hon sovit hos en killkompis hon har berättat att hon var lite intresserad av... Yay!... jag känner mig ansvarig efter vår diskussion och anser att jag har gjort en god gärning :)

Glöm aldrig vem du var

Många personer som har nått stadiet av vad man kallar bra självförtroende och god självkännedom har en tendens att se ner på de osäkra personer som inte riktigt löst gåtan om hur samhället fungerar.

Det förvånar mig. Speciellt när det är personer som själva har varit osäkra. Jag tror att många har någon gång varit osäkra. För en kort period eller en längre, har vi tänkt tankar om varför vi inte passar in. Har vi varit oroliga för om vi kommer accpeteras. Några av oss har till och med utgått från att vi inte kommer bli accepterade.

Osäkerhet kommer i många former. Men oavsett vad man är osäker inför är känslan ofta densamma. Alltså borde vi alla kunna förstå och då också sympatisera med hur det känns.

Därför gör det mig ledsen när de som nått den säkerhet som så många önskar sig inte har sympati för de osäkra. Alltför många gånger har trygga personer i min närhet skrattat åt de som är tysta, utanför och som inte vet hur de sociala normerna fungerar och påverkar människor. Alltför ofta har jag själv varit oförstående. Ansett att "hey, vi gav dig en chans, men du tog den inte. Nu får du klara dig själv." En chans är ofta ingen chans för någon som inte har mycket erfarenhet i de generella formerna för umgänge bland ungdomar idag.
Varför tar vi avstånd från de som inte passar in i mönstret? Barn gör det, för det som bryter mönstret. Otrygga personer gör dem otrygga. Borde inte vi, vuxna människor, med en stark trygg grund att stå på, stå över beteendet hos osäkra barn? Eller är vårat avståndstagande ett tecken på osäkerhet som vi ännu inte kommit över?

Glöm aldrig vem du var innan du hittade den inneboende trygghet du har idag. Glöm aldrig hur du tänkte. Hur du kände.
Minns hur det var. Och döm inte de som inte kommit lika långt som du.

Chicago Baby!

Jominssan!

Chicago var vad som gällde i helgen. Åkte ned fredag eftermiddag. Planen var att vi skulle åka från madison 12. Vi lämnade staden  2, pojkarna jag bor med var som vanligt 2 timmar försenade. Plockade upp tre killar en viking (W) och två random internationella studenter (N & R) som vi lärt känna... Resan tar totalt 5 timmar. (Den borde ta 2,5h) Värt att nämnas är att pojkarna inte kunde motstå att stanna och käka lunch på Hooters. Restaurang med lättklädda snygga tjejjer som servitriser. Maten var inte den bästa, men det dreglades en hel del runt bordet ändå.

När vi väl når Chicago åker vi hem till W i en av förorterna. Där chillar vi och väntar tills E, en annan viking kommer och hämtar mig då vi hade en tjejkväll med massa vin och sex and the city inplanerad. Vi snackar om allt och ingenting.. hatar killar i allmänhet, och alla bitchiga tjejjer i allmänhet. Kommer fram till att ingen av oss har särskilt många nära tjejkompisar, förmodligen för att vi är väldigt avslappnade och rakt på sak.- för att vara tjejjer that is :P Summan av kvällen efter ett stort intag av vin och efter att vi bestämt vilken typ av karaktär i sex and the city vi liknar mest, är att vi är normala och bra snälla människor... alla andra är konstiga chodeiga och allty annat negativt. :P Cute, isn't it?

Lördagen var shopping!! Och lite annat turistigt grejs =) Sedan gick vi ut med pojkarna W's kvinnliga kusin och kusinens kompis. E hängde inte med då hon hade fotbollsmatch tidigt på söndag morgon =/
Hittade en mycket trevlig bar med två strippstänger. Så medans pojkarna sprang runt och försökte ragga på japs och andra high-maintenance amerikanskor roade jag mig som en drottning. Trisst nog hade jag jeans vilket gör det sjukt svårt att använda strippstången - man får liksom inte samma grepp som när man har shorts. Men det hindrade inte mig, kusinen och kompisen var snor-tråkiga så jag dansade och hade kul,  och i mitt huvud var jag 16 bast igen i tyskland och lever loppan :)
Har jag någonsin berättat likheten mellan killar och sankt bernahrds? de tenderar att dregla.
Vid kvällens slut har W fått en hel del coaching i hans game och han pratar på rätt bra med några tjejjer, min room-mate som försökt säga att han inte alls "gamear" i den bemärkelsen att han aktivt tänker på vad han gör blev bustad då han när jag var i närheten körde "I need a female opinion", "I have to buy a present to my 8 year old sister" När jag sa på svenska för att inte förstöra för stackaren; "vaddå inte the game?" säger han oj just det... du har läst den... "Nehe? jag har bara sagt att jag har läst den för att verka cool?" dumass!
R lyckas få till lite hångel med en söt brunett precis innan vi hoppar in i taxin för att dra hem. Smiling like a retard hela vägen... ibland är pojkar duktigt söta =)

Söndagen spenderades med lite mer shopping och turistande. Sedan hemgång. Denna tur tog det de planerade 2,5 timmarna istället för 5  =)
allt som allt.. lyckad helg i en stad jag gärna åker tillbaka till =D

lite blandade bilder från madison =)

björnen till hun som bor här... hundtricket fungerar!Bart- Den ultimata hunden för hundtricket. Obs. Ha kläder du inte är så rädd om då han dreglar en hel del och risken finns att du får dregel på byxorna eller jackan beroende på hur lång/kort du är.
Min älskade tungpiercing !!


utsikt över parken 20 meter från huset The Viking house!Capital state building... ser ut som vita huset... nästan.. it is a beauty.. curiosa: de var tvugna att riva delar av det och göra det lägre då det från början var högre än Vita Huset, något som inte uppskattades i Washington.




Virginia

Har en Short story jag måste skriva.. har skrivit början, och tänkte att jag skulle posta det jag skrivit hittills.

Feedback är alltid välkommet =)
I met Virginia when spring was slowly transitioning into summer and summer leave actually started to feel like a distant end of the terror school was to me. I can remember it well, as I can remember everything about her. I knew who she was long before I actually talked to her. I think everyone knew who she was. It was impossible to miss her; she was one of those persons that just took up space. Indeed her six feet helped attract attention, but her mere presence could make the great hall feel too tiny. Her heals were smattering against the floor. Even the girls turned around when she walked by; staring at either her black mane of hair, her swaying hips, butt or legs wrapped in tight black jeans, depending on which they were most jealous of. When the boys forgot to lower their voices, talking about whether a pair of boobs was real or fake, there was no question of to whom that pair belonged to. She was older than everyone else. She took an extra year because she had failed too many classes. To us she was somewhere between our world and the adults. Having her own apartment and working at a bar. Rumors said she ran away from home because her father was an alcoholic. Some said she had been working as a stripper and thus were abandoned by her parents. Some said she had an abortion. Some said she did drugs; the heavy kind. The rumors said a lot of things. None of which were very nice.
 I was scared when she was around. My only comfort was that I probably was so tiny she would never notice me. Back then I was always scared in school. With my dull hair that was something between brown and grey, my tiny nose I looked like a brown mouse trying to avoid feet larger than mine. Oh, sorry, back to the subject; Virginia. I was running to catch the bus one day after school. Bam! I fell to the ground, the contents of my bag were spread all over the street and I felt a stinging pain over my right eye and I saw the bus leave. But all that was secondary; over me stood Virginia.

“Hey, watch your step!” She said.
 “Oh I’m so sorry.” I didn’t know what to say. But then, I never knew what to say.
 “It’s ok, hey, let me help you up.” She grabbed my hand and literally pulled me up on my feet. "Hum, let me take a look at that, you will look like a moron with that eye. Come on." She started walking away while I stared at her in shock.
“Hey, Mouse! Are you going to get you stuff and come or what?” I did not dare to do anything else but do as she said and hurry after her. Unaware that I just got baptized into the church of Virginia. “Jump in the car, where do you live? Well, you missed your bus didn’t you? How were you thinking you would get home?” She read my mind and gave me no chance to answer, a habit of hers, I would learn later. One of the habits I came to love; happy not having to open my mouth too often.

 After that day she always drove me home after school; showering me in long tirades of anything and everything that was running through her mind. I do not know why she chose me as her confidant. No one ever knew why Virginia did what she did. I would sit, listening in awe to her preaching. Her world was different from mine, and it was my new religion; upgrading from the church of loneliness. After a few weeks she started to open up and I actually started to know who she was. We were sitting at a café, I was eating a donut, she had just a black coffee and a cigarette.

 “Everything is about sex you know. It is everywhere. In everyone’s mind. Even in that old hag, the math teacher, what’s her name? Anyway, even though she is such an old hag she is thinking about sex. You are thinking about sex, even though you haven’t as much as kissed someone.”
 “Yeah? Do I?” Sex to me was something I rarely knew what it was, how could I think about it? But Virginia kept on with her tirade as usual
 “Look at those guys over there; see how they can’t keep from looking this way? It is because guys think about sex every fifth second. Can you imagine that? That is like twelve minutes every hour, so basically they spend almost five hours a day thinking about sex. And that is why they are so easily manipulated. All you need is some cleavage and a nice butt and you can do anything. I mean, why does everybody think it is so bad to use your body to get somewhere? It is just old ugly women and men who are afraid to be used who think that way. But they‘ve done a dam good job making it taboo for everyone. I mean, if those hags did some workout and learnt how to use make up they wouldn’t be complaining as much. Do you know what I mean?
By the way, you’ve messed up your mascara Mouse, let me fix it.” She licked the tip of her finger and gently stroked me under my eye. I always messed up the mascara she’d taught me to use because I always forgot it was there when I occasionally rubbed my eyes. But it matched my new hair, died pitch black like hers. I was slowly transforming. Still a mouse, trying to avoid being stepped on. But now I had a master and my colors where no longer brown and grey. They were black and I liked to think of myself as a mouse with an edge.

“There you go, and oh, do you know who the worst hypocrites are? Men. They love to say that they don’t judge women by their looks, and that they wouldn’t let themselves get hypnotized by some nice legs. But really, this is something they say just because they know it sounds good. When you are around people they are all about getting to know you, you know. They ask a lot of questions as if they really care about you, the person you. But as soon as you get alone with them they just want to get in your pants. And as gentle they can be when you are around people. They can get pretty rough when it comes to getting what they want. Remember that Mouse, don’t you ever get alone with a guy until you are sure about it. Cause they can be deceiving. I know you think that will never happen, but you are young mouse, and the boys have started to notice you, even though you are to blue-eyed to see that. You must remember; never trust them!”
 “No, I won’t.”
 “Will you promise me that, Mouse? You have to promise me!”
“Ok, ok. Hey calm down, Virginia. I won’t, I promise!” I was shocked. I had never seen her so worked up over anything before. And about boys of all things; to her, they were just toys. She played with them like a cat plays with its prey. She laughed and tousled my hair.
 “My cute little Mouse, what a temperament you’ve got!” She glanced through the window at a black mustang driving by, turning into the parking lot. She stopped laughing. “This coffee tastes like shit! Come on Mouse, let’s go.”

Thinking of what Virginia had talked about I peeked at the guys that had been staring at Virginia. They were boys, my age. One of them smiled at me as I walked by and I felt a warm trickle from my stomach and plant itself in my chest. It was a nervous but pleasant feeling. When I reached the door, someone tapped me on my shoulder.

“Hi, I am Dan. Here is my number, call if you want to hang out sometime.” I stared at him, trying to think of something to say. You know how you sometimes try lines in your head but no one sounds good enough to say out loud? You know the panic and how your thoughts rush faster and faster until you cannot even formulate a line? I skipped the first state and jumped to the real deal at once. I seriously did not know what people say in those situations, or how I was supposed to act. Happy? Indifferent and cool? It was impossible to formulate a clear thought. He pressed the slip of paper in my hand. Apparently I was too chocked to take it from his hand myself. I quickly decided to go for Virginia’s style, cool and indifferent.
 “Cool.” I said, and then I left. I wasn’t very successful in acting cool since my voice staggered and with my shaky legs I stumbled out through the door and almost fell as I tried to catch up with Virginia. The tiny slip of paper burned, as did my cheeks burned. A mouse with an edge, I wish; I thought.



The following week I was more jumpy than usual. As soon I saw a brown tuft similar to Dan’s at the end of a corridor in school, or across a street, my hands started shaking and droplets of sweat appeared on my forehead. I kept the paper slip in my pocket all the time, but I did not think about calling the number I filled in every day to keep the graphite from fading of my constant fingering. The mere thought about thinking about calling him terrified me. Life did not get easier by the fact that Virginia was nowhere to be found. It was no surprise that she skipped school for longer periods, even the teachers had stopped trying to make her go to class. But this was the first time she was gone for so long since she had made me her tail. It was end of the semester and even Virginia would have to go to class if she wanted to finally graduate. Having adjusted to be around someone, loneliness felt awkward. The absence of Virginia brought something else as well. I realized that I wasn’t invisible anymore. The smattering of my new heals sounded loud when they weren’t accompanied by Virginias. And not having her towering over me made me realize that those high heels actually made me the same height as everyone else. What was revolutionary was the fact that I was noticed. Eyes glanced my way. Once in a while an elbow hit someone’s side, followed by a nod in my direction. My cheeks burned. Sometimes because I felt so stupid, feeling the void created by Virginias absence. Sometimes because I was reminded of how Dan glanced at me at the coffee shop. Then I blushed even more. Dan, I was dying to tell Virginia about the episode at the coffee shop. But just when I thought I’d never see Virginia again, an arm was placed around my shoulders.
“Hey Mouse, What’s up?”
“Virginia!” I thought I would relax when she finally showed up. Somehow I tensed even more when I smiled up at her face. “Babe! That’s a nice make up! And you didn’t even mess up the mascara.” There was an appreciative tone in her voice, something with it reminded me of how dad used to say “Good doggy!” when Spencer, our dog, learnt a new trick. She laughed and tousled my hair. We were in her apartment. She was lying on her bed, flipping through a magazine. I was pacing back and forth, biting my nails.
 “What is it? And don’t tell me you just have too much extra energy. That line was old even first time you used it. It was old even before it was invented by someone trying to cover something up. I know you, Mouse. Speak up!” Sometimes I really thought Virginia could read my mind but she was too nice to admit it. Was I that obvious?
 “Well. Uhm. Uhm, you know that guy and his friend looking our way at the café the other week? Well one of them, he uhm.”
 “What guys?” Virginia cut me off.
 “Well they were these guys. You said they looked our way because guys think about sex every fifth second. Anyway, Dan, he gave me his number. He said I should call him”
 “Well did you?” She looked at me, almost like my mom did when she suspected I was getting behind in school.
“No, I don’t know what to do”
“Don’t. I said guys were thinking about sex all the time for a reason. They do. He just want to get in your pants Mousey, it is as simple as that.”
“So I can’t go out with him? But you go out with guys all the time!” I couldn’t believe the words that were popping out of my mouth.
 “I can play the game. I twist them around my index finger.” Then she looked at me as if she too realized what I just said. “You really want to go out with this guy! Mousey, that is so cute! Do you still have his number?” I picked up the worn piece of paper and she snapped it from my fingers. She rolled over to the other side of her bed and picked up her phone from the nightstand. My eyes were hypnotized, following her thumb dialing the number I knew by heart. She smiled at me as I stared at her. After what felt like an hour she handed me the phone. I stared at it as if I never had seen such thing before. When I heard a voice saying: “Hello? Who is this?” I finally woke from my Trans and pressed the phone against my ear.

“Hi?”

 I don’t remember anything from the conversation. Somehow he asked me to be his date for prom that was next week. Virginia started preaching what to do and what not to do in order to twist him around my fingers. I panicked because I knew mom wouldn’t approve of me going out with a boy older than me. How could I get a dress without her noticing it? Virginia saved me. I could choose anyone of her dresses. I couldn’t decide so she picked a gorgeous black one for me. A few stitches and it would suit me perfectly. On the big night I told mom I was sleeping at Virginia’s. As I was dressed and she slowly transformed my face with her makeup the big question popped up.
“So, do you know what to do when he kisses you?”
“What!?” I jumped in my seat and got a black line across my face from the eyeliner she was applying around my eyes. “Hey, Mousey, take it easy. Sit still so I can repair the damage and change this. So this is the deal, when he kisses you, you kiss back if you want to. Use some tongue; just don’t shove it down his throat. But if he is a jerk, you ask him what the heck he is trying to do. Like you had no clue whatsoever that he wanted to kiss you. Ok?”
“But, if I want to kiss him? How do I know I’m not shoving it down his throat?”
 “Done! Look in the mirror Mouse, you are beautiful!” I stared at a strangers face in the mirror as Virginia plucked away her brushes, pencils and colors she used to transform me. She went over to the bed and asked me to come over and sit down with her. She looked at me in a way I’d never seen before. Slowly she stroked my hair and took my hands. “Close your eyes Mouse” I obeyed. For a second I felt her breath against my lips, and then her lips were touching mine. She pressed lightly with her tongue and I opened my lips. Our tongues met and she tasted sweet with a twist of coffee and cigarettes. After an eternity she pulled away. “I think your date is here” As she said those words I heard a car honking outside. For how long had it been doing that?



 Dan dropped me of a half block from Virginia’s apartment and I had to restrain myself to keep from running to her door. “A date isn’t over until he can’t see you anymore” Virginias words rang in my ears. “And never underestimate the power of walking sexy.” Her voice continued. It repeated itself over and over in my head. There was a black mustang parked on the walkway outside her building. I took a quick peek over my shoulder to check if Dan had left. When I couldn’t see his car I did my best tiptoeing on the grass trying not to dig my stilettos into the dirt. In front of the door I stopped to rip away the tuffs of dirt and grass that stuck to my heals despite my efforts. I didn’t hear the door open, or maybe it went so fast I just had no time to react. I slammed to the ground as a big man ran into me. I know I am tiny as a mouse. But he didn’t turn to say he was sorry. He didn’t even stop. He slammed the door of the mustang and drove away. I could as well have been a fly on his windshield. I got on my feet and brushed of the worst dirt. Safe inside where no one could see me I ran up the stairs thinking about telling Virginia about Dan and the asshole that ran into me. I stopped in shock. “Asshole” that is what Virginia would call him. It felt good.
 “Asshole!” My voice bounced against the dead walls. It did feel good. Smiling like retard I started to climb the stairs again with quick feet. The door was open. If this would have been another night, I would have stopped. React. Virginia always kept the door locked. And a safe chain she always fumbled with when she opened the door. But this night I darted inside.

 “Virginia! You should have seen the a s s h o l e that ran into me outside.” Pronouncing every syllable carefully as if each carried a sacred meaning. “He just slammed into me like BAM!” I was half speaking, half shouting while I took of my jacket and tossed it on top of the pile of jackets Virginia kept instead of a hanger. When I walked into the tiny room she used for bedroom and living room I did not see her first. Then a movement caught my attention. In the corner beside her bed, she sat rocking slowly back and forth. Her legs were drawn up to her chin and her body was wrapped in nothing but her black hair.
“Virginia!” I wrapped my tiny arms around her shaking body and I pulled her towards me. She did not pull back when I held her tight against my bony chest. I fact she did not react at all. The behavior of a very sick cat. I did not know what to do. I just held her. My legs and back started to ache from the strain sitting in the uncomfortable position. Then at last Virginia started sobbing. She literally cried her heart out. Somehow I managed to get her into the bed and under the covers. She clanged to me like a scared child clings to its mother. Sometime during the night she fell asleep, exhausted and out of tears. I was still awake, afraid to move and wake her up. I don’t know if I even could move. Even in her sleep her knuckles were white from holding on to the dress I still was wearing. I must have fallen asleep. I woke up in an empty
bed.
 “Virginia?” No answer. The apartment was empty. Her jacket and most of her clothes were gone. Other than that it looked like it did the day before. Posters on the walls, dirty dishes in the sink. She had left me a letter on the nightstand.

 “I don’t want you to worry my little Mousey. I am good. Trust that and know it.

I love you Melissa / Virg”

Söt, one of a kind

Min kära vän Söt som jag kallar honom... Är helt amazing. Han hade choir concert igår så jag och två polare gick dit...

Helt amazing. Så otroligt vackert. Var flera körer som uppträdde och jag var helt förstummad...  Efter att Söts kör sjungit klart kommer han och sätter sig hos oss... men bara för en kort stund. På raden framför hade ett gäng satt sig men efter ett tag gick alla utom en snygg kille. Söt säger, should I go and sit with him? Väntar inte på svar utan smiter direkt ner till killen, säger Hi, I'm Söt, nice to meet you.. whats your name?.. Sedan ignorerar han killen totalt och fokuserar på framträdandet i några minuter... ser killen snegla på honom ur ögonvrån,, vet att han har honom hookad.. och börjar snacka.. När vi föreställningen slutat 10 min senare och vi ska gå, säger han hejdå, efter att ha fått namn och efternamn nedskrivet och sagt att han ska adda på facebook...  Killen därav gick han inte så fort fram... men killen sneglade efter honom flera gånger när vi gick därifrån.....

utanför biblioteket 10 minuter senare... en snygg kille går förbi... Söt ber om en penna och en bit papper... kraffsar ned sitt nummer, springer efter killen och ger honom det..  Killen reagerade lite tjurigt, han var uppenbarligen inte gay.. Söts reaktion: oh, man.,.. he should be flattered that a really hot gay-guy hits on him, he should take that as a compliment.

helt rätt i mina ögon... nu har jag inte varit så glad när en bi-tjej har raggat på mig.. men hon var inte en het bi-tjej... om så vore så hade jag iaf varit smickrad..

Söts raggningsteknik är väldigt forward... men även avlsappnad då han inte är påstridig.. Han lämnar ut sitt nummer.. Kanske fel enligt vissa eftersom han inte har någon kontroll själv. Dock har han tydligt visat intresse utan att tränga sig på. Och de som är intresserade kommer ringa upp. -han behöver inte slösa tid på sånt som inte kommer ge något. Och med andelen människor han går fram till så får han en hel del napp...

Hans sätt att ragga tror jag går att "översätta" till tjejjer som ska ragga på killar. Killar gillar generellt att vara "in charge" eller iaf tro att de är det. och att gå fram, vara trevlig ge sitt nummer och sedan gå, visar även att man är intresserad men inte needy... Det han säger med sitt agerande är hej, jag tycker du verkar vara intressant... därför får du gärna ringa mig.. men om du inte gör det så bryr jag mig inte så mycket..

träningsdagbok Måndag

värmde upp med 2 min rask gång, 4 min jogg.... stretch paus.. lätt stretching för att få bort sista träningsvärken sen gårdagen.. (kanske placebo effekt, men so be it)  körde sedan 20 sec sprint 10 sec vila i tre minuter,.. målet var egentligen 4 men jag är i alldeles för dålig kondition och hade glömt astma medicinen.. vilket gör mig till en kyckling :P
gick sedan 2 min, joggade 4.
armhävningar, sit-ups och rygglyft i 5 min.. Därefter ytterligare några minuters gång.,. 5 min jogg och sedan nedvarvning igen..  avslut med stretch.. Höll på allt som allt i ca 40 min.

på eftermiddagen en 40 min promenad i medel takt... HR ca 120..

Träning

Träningsprogrammet 30 min... check!


konv. utanför Ian's

traskar iväg mot ian's -pizza haket där alla hänger i madison när det är utgång som gäller. Står utanför och väntar på polarna.
En random guy börjar prata med mig efter ett tag.

RG- do you know if this place is good (pekar mot en bar)
Jag- I have no idea, I'm not from madison
RG-where are u from?
Jag- Sweden
RG- oooooooh coool. Why did you come here?
Jag -blablabla
RG- sweeet, are you not scared going to a new country alone?
jag -blabla
RG- oh thats cool, for sure... do they have snow there?
jag -blablabla

- uncomfortable silence....

RG- we should hang out some time
Jag - (what!!!! hellooo we just had an awkward moment of silence and no personal chemistry!?!!!) well, what do you wanna do`??
RG- well I dunno,, just hang out
Jag- (what, you are incapable of keeping a normal conv. (i gave you opening to talk about stuff but you didn't) and you just wanna hang out? ) well yeah maybe, i have lots to do with school..
RG- well you should take my number and call me sometime
Jag (yaaay! han försökte inte ta mitt!!) - yeah sure!
RG - do you have a cellphone
Jag - yeah
RG - do you have those in sweden
Jag- no, we don't this is actually new to me
RG- oh really? thats cool..

vad hände med hans hjärna egentligen... någon som trampade på den när han var liten???

I dunno..

wierdo number 2 ville slå vad om att han kunde skruva av bollen på min piercing med sin tunga... well nope... skulle inte tro det...
:P

jag slutar aldrig förvånas över människorna som finns,,,, aren't they lovely?

nya rutiner

Ok

Jag har varit dålig när det gäller träningen och mitt "nya" så kallade hälsosamma liv.

Som ni förstår så var roadtrippen inte det hälsosammaste....

Men som det är nu har jag crosstraining och aerobics tisdagar och torsdagar... och jag försöker se till att träna förutom det... Nu ska jag dessutom rycka mig i kragen och skriva ner det..  jag har en tendens att bli mer motiverad om jag kan gå tillbaka och kolla hur duktig (eller dålig) jag har varit. :P

Jag har aldrig läst tjejtidningar.. bläddrat igenom några hemma hos kompisar ibland... men här i huset låg det en hel hög varav några träningstidningar =) Miiiine!

hittade ett 30 träningsprogram som ska bränna 300 cal.  som jag ska försöka göra varje morgon förutom tisdagar och torsdagar,,, med början idag.

min 0-2 march in place
min 2-4 jumping jacks
min 4-5 speed skater
min 5-7 jump rope
min 7-8 crunches
min 8-9 jump rope
min9-14 repeat minutes 4-9
min 14-15 squats
min 15-17 jump rope
min 17-18 push-ups
min 18-20 jump rope
min 20-26 repeat minutes 14-20
min 26-28 jumping jacks
min 28-30 march in place..

Kan säga att jag broke a sweat.

var lite jobbigt med min stukade fot som faktiskt mår hyffsat bra idag... (hoppar inte som en kråka längre) så jag fuskade lite :P

Tomtar och nissar - allmänt filosoferande

"Nissar är jobbiga men man kan ha en tomte." något en klok vän sade till mig innan jag reste iväg.

Jag har aldrig i livet haft en nisse förut... och nu har jag nästan två.. hur överlever man så länge att man får en tomte??

Jag bara undrar..


någon som har något tips?

ajajajaaaaaaj!!!

Okies.. fest igår... skulle först på en tjejmiddag och lyckades vricka foten ordentligt genom att "missa" en trottoarkant i mina snygga stövletter med lite klack.... och är det något som inte är bra att vricka fötterna i så är det klackar... not good..

Så när jag i princip hoppar som en skadeskuten kråka på väg mot restaurangen så ropar någon "miss, excuse me miss" irriterad vänder jag mig om och säger yeah? "you have a very nice skirt miss" säger ett stackars fyllo som sakta vinglar mot mig... MYCKET irriterad väser jag thank you och hoppar fortast möjligt därifrån.

Middagen var trevlig.. pratar en del med en holländsk tjej som är 187. Fitta! jag har kommit fram till att jag iinte gillar när tjejjer är längre än mig... Det är fel, fel fel! Det passar inte in i min värld. Med mina 181 har det sällan hänt att någon tjej faktiskt är längre än mig. oh well. Jag får helt enkelt börja ha klackar oftare =) and btw... heels are hot!!

Resten av kvällen blir hyffsat lugn... ont i foten och trött.... nu blir det en powernap och sedan mer party ikväll =)

biatch

Thats me... or... I feel I'm going there... don laajk

okies... pa en tiominuterspromenad approachar 6 olika manniskor mig. Alla av det motsatta konet. De sager allt mellan hi! Heeeey baby! till "you got nice legs lady"... Det har hander inte varje dag. (d.v.s. inte de dagar jag lider av somnbrist och ser ut som nagot som katten slapat hem) Men idag rakade jag ha pa mig lite smink, utslappt har och kjol. Jag hatar egentligen att vara den dar bitchiga personen som ignorerar folk. Som dissar utan att ge personen en chans. Eller som dissar pa ett otrevligt satt.

Alltsa.. dissa kommer jag ju gora anda... men det ar skillnad pa att saga hej, du ar trevlig men jag har pojkvan an att bara ignorera. Dock ar det sa att pratar man med nagon har sa blir det latt 5 minuter. Idag hade det varit 30 minuter extra pa en tiominuterspromenad. Sorry men jag ahr inte tid att vara trevlig nar det ar sa maaanga!! Jag har verkligen hamnat i en situation jag aldrig trodde jag skulle behova hantera.  Sa hur dissar man utan att vara otrevlig, och utan att spendera 5 min pa att prata om ditt och datt och saga joo.... vi kan vara vanner.. neej det finns ingen chans.. som det ar nu sager jag hej tillbaka men fortsatter ga... typ..

nagon som har nagot forslag? maybe?

Glory to me

En av kurserna jag läser är introduction to acting.. vilket varit en massa lekande fram till nu. Monologer.

Sjukt svårt och jobbigt, man känner sig duktigt dum där man står framför ett gäng och ska agera. Rösten som skriker "jag kan inte , jag vet inte hur man spelar teater,,, det här känns jättedumt!!" blir bara högre och högre.

Idag var det min tur att börja jobba på min monolog. Efter att ha dragit igenom den en gång för någon vecka sedan var tanken att vi nu skulle dra igenom den igen, och sedan med hjälp från läraren börja jobba med dem.. Tänka ut och prova olika saker..


Min monolog är ett utdrag ur ett drömspel, när advokaten pratar om skilsmässofall ni vet... eller,,, kanske.. ni inte vet... Skitsamma.. min karaktär är i alla fall väldigt frustrerad...
Så jag sitter och jobbar upp ett dåligt humör...  tänker på allt möjligt irriterande. När det är min tur så tror jag att jag hade kunnat gråta av frustration om jag pushade mig själv. Jag börjar... och lyckas till och med komma ihåg texten. När jag är klar stirrar alla på mig. Och applåderar. De ser lite halvchockade ut. Och chockad det är jag också.
Sedan börjar arbetet. Vi diskuterar igenom min karaktär. Jag får sitta på en stol för att bättre kunna kanalisera energin. Vi kommer fram till att han är en idealist. Och jag hittar en låstsas person att prata till.
Det är svårt. Men otroligt givande, Även att se hur de andras ageranden förändras, växer och får liv.

Lektionen är över. Jag plockar ihop mina saker. -Good job today Ottilia. The Teacher med stort T. Shit det värmde.
Ut i korridoren, i hissen säger en klasskamrat - You did really good today.... Thank you! jag vet inte vad jag ska säga..

Det värmer. Sjukt kul är det också =)

Vart tog den vägen?

Ok... jag går helt ovetandes påväg till mitt första prov... käkar på en muffin som var min lunch.... Följd av stress coh vetskapen att jag skulle behöva sockret... För hade jag pluggat? neepp... skulle inte tro det... Jag försökte plugga med hmm... vad ska jag kalla honom ? .... det som kommer upp i mitt huvud är Söt...( i know... lånat smeknamn. ;) men det passar honom så sjuukt bra)  för han är verkligen Söt. Nästan som en docka. Ansiktsdrag som är overkligt nära perfektion.

Som sagt... vi försökte plugga... men vi kollade in vinterstövlar och väskor på nätet istället.. .... lite plugg... sen anslöt sig fler personen och vi det blev mer fest än studiesession...

Som sagt.. där stressar jag då jag hör -Ottilia!!!! Det är draken som jag träffade dagen innan som ropar (draken för att någon kallade henne det någon gång... inte för att hon är särskilt hemsk)... eller hmm.. hemsk är hon ibland,... när hon ska ragga på mig... försöker spinna som en katt och säger miiii aaooo...  Inte för att jag har något emot tjejjer, jag har till och med hånglat med ett par stycken för skojs skull... men draken... not my type.. som tur är så raggar hon bara på mig när hon är full..

Där står jag nu och ska vara trevlig... när jag upptäcker att kulan från min tungpiercing rullar runt lös under min tunga... Shit...  tur att jag hittade den innan jag svalde den, tänker jag... fyller in draken i vad som hänt, vänder mig om och ska skruva tillbaka kulan..
Trodde jag... Hela piercingen var borta... Jag hade lyckats svälja den utan att märka ett skit.. Turligt nog så hade jag läkstaven med mig i en plastficka... där står jag.. mitt på state street, och försöker stoppa i en piercing i tungan och det omöjliga i att skruva i kulan... Draken försöker följa efter mig och kolla.. men jag misslyckas hela tiden och skyndar in i närmsta skolbyggnad för att hitta en spegel...

Kommer precis i tid till tentan som jag skrev ett c på...´dåligt,.,,, men ok ändå.. hehe,,, skadeglad då rumskompisen failade (moahhahaha)

annars... har precis kollat klart på debatten... Go obama!!

har också fått igång nya datorn =) liten och söt ... I loooooove it!!!

trött nu... sova snart =) ska jobba med min monolog i teaterkursen imorgon... scary like hell... men sjukt roligt..

Milf even I would like to fuck

Skrivet av mig på ett forum 21 sept...

I'm stunned... Writing on an american keyboard and I'm sick and tired of having to retype every time I try to press "ä" or any other of those letters... Thus,,, english for now..

As some of you might know I'm in the states for an adventurous year.. And right now we just had a convention..Were I met one of the most amazing women ever. I'm stunned... And I just wanted to share this with you because she was simply amazing.

A blond tall finnish girl who I think is in her thirties. The first woman I've met who actually is comfortable talking about sex, techniques and experiences... Of what to do with a boring chode who doesn't wanna try out new things etc.etc. It was revolutionary to being able to talk about sex with another woman in the same fashion I can talk about sex with you guys.

And her game was completely astonishing. I thought my game was pretty good by the beginning of this summer when I met Eka. But this woman, who just broke up from her engagement, is way ahead of me.

Watching her walking around making people turn their heads because of her looks and her charisma. She took space naturally, without being loud.. She just expected everyone to follow her moves and thus they did. Always in perfect state. After the first night out my room mates talked about her... how it is not easy when a girl like her is around.. But that she was way to old... nothing for them.. such bullshit,. She had them in her hand... and everytime they was dropping their interest, she put a hand on their shoulder, danced with them or in their view... And as soon she knew she had their attention, she let go. Push and pull to perfection, but in a way like a cat playing with its prey.
And when she felt she needed some mass attention, she did a handstand on the bar, drinking shots.

I do not care what people think when I'm partying.. But when we were dancing lika crazy in the pizza restaurant... she took it to a higher level... Dancing behind different guys totally unaware of her obscene gestures and moves... then laughing and moving on to the some other guys... sometimes the "victims" turned around to witness what they just had experienced... or not experienced since they missed the whole thing.

She is an attention seeker in some way... But she always gets it when she wants it. Never a showing any needyness.

haha... maybe a totally worthless post.. but.. I'm stunned... and I 've found a sister/mom, who is on the same track as me... or maybe I'm the one walking in her track... =)

RSS 2.0