good music has a tendency to make me horny, awesome concerts...

... are even worse.

Buckcherry. I'll see them again if I get a chance. Energy personified on stage with a nice portion of humor and play. Normally I like the bass guy the most, dunno why - they just tend to have an awesome style, however stevie d was a crack up on stage.
Josh todd was a blast of energy and I couldn't help but wonder if he and the polive agent in boondock saints are the same person. =) they have quite a few similarities.

When they played crazy bitch there was no question of which song i responsible for their comeback. The otherwise quite calm audience was bouncing around screaming and singing.

hot music, hot band equals hot concert. My only wish was a different location. some crowd surfers were do75ing a pretty good job but if buckcherry would have played in madison and not milwaukee the whole place would have been a moshpit.
 

ännu en av dessa underbara helger är nu över

Fredag; vi bjuder in några gamla vikingar på middag. Minnena är god mat, gott sällskap och historier om hur organisationen skapades och dess syfte i grunden. Också även om hur gammelfarföräldrar sålde vin till al pacino och därav blev jagade av ett korrupt fbi.
En av v ikingarna följde med oss ut och även med till efterfesten som varade till 4 på morgonen.

Lördagen var en av dessa underbara slappardagar i viking huset. Brunch med ett gäng på 7 pers och sedan filmtittande och planderande inför kvällen som bar med sig grillning och bastu. Vi gick faktiskt till baren också. 2 promenerade vi ett block för att var i baren 15 min innan den stängde =)  för vissa i huset kan inte klara en lördag utan att man i alla fall kan säga att man gått till baren ;)

söndag så försökte jag och larry att plugga vilket inte gick så bra., sen drog jag och pete till en koncert med killswitch engage och disturbed och en hel del andra =) note to self: hoppa inte in i moshpiten med 6 inch heals. =) nu har jag en öm nacke och ligger i min säng.

det  är alldeles för kort tid kvar samtidigt som längtan är alldeles för lång.

dididodididaaa

så var man ilurad shots, vin och annat konstigt första gången på över en månad. Kanske lite full =) och emotionell.

faan, jag och mina roomates vi har haft våra duster-... och drama queen som jag är ibland på fritiden så är det lätt att fokusera på dem.. men fan vad jag älskar dem!!! finnarna och amerikanen som flytta in i nov. Vi har haft så jävla skoj och även om alla inte är såna jag skulle rekommendera för mina vänner att datea så är det ändå en egen form av love. It is amazing som vi säger.

Middag med lite gamla vikingar.- en av dem  är kvar på efterfest med oss, han följde även med till krogen. Det är bevis på vilken typ av människor vi vikingar  är när 60 åringarna är med och festar till halv fyra på morgonen :D

imorgon camping och söndag disturbed :D

fan vad jag kommer sakna madison, samtidigt som jag ser fram emot att komma hem i vissa viktiga aspekter so2í75m jag vet kommer ge  mig en form av lugn som jag inte finner  här =)

så var helgen över, and what a weekend it was!

Nu har det varit ännu en av dessa galet upptagna helger. Onsdag så firar vi första födelsedagen för veckan. hm. lite blandat häng och outcomes med insikten att en viss dude är en ohjälplig douche, tråkigt nog var hans vänner lika hemska och han är med födelsedagsbarnet och tillika min vän. Tror bestämt att jag gnällde duktigt över det förut.

Torsdagen drar vi till Milwaukee och The Killers koncert. feting nice är en bra sammanfattning. Övrig så blev jag kallad en häst av nån snubbe på gatan.. jag springer för att det är kallt och killen ropar "look at that thouroughbred!" alltså, fullblod är ju fina hästar men ärligt talat, en häst? ska man ge en tjej en komplimang så är det inte rekommenderat att likna henne vid en häst,  det går inte hem och jag är ändå en hästnörd  som tycker att pållar  är det finaste som finns.

 Fredagen är det födelsedags fest nr 2 i viking huset. Som alltid fullt med folk och som tur är denna gång ganska drama fritt. fredagen övergår i lördag som betyder mifflin, usa's största blockparty och vi festar från 9 på morgonen. Hela mifflin street  full av folk och galenskaper. Har nog aldrig sett så många arresteringar på så kort tid. På kvällen drar vi till ett leather and lace party. Mina boots åker på tillsammans med en matchande korsett och pleader pants. sexigt värre :D så många extrema outfits har jag aldrig sett, folk i kedjor, bärandes på piskor och dominor i lack och läder.  Jag trivdes som fisken i vattnet!

RSS 2.0