being a woman!

gick ut ikväll... i mina awesome boots! så jävla heta..

men .. de är inte de som är de viktiga..

Jag tror jag fick en av de finaste komplimangerna någonsin... En av mina vänner säger "you are making me proud of being a woman"

fan vad det tog. Just den formuleringen. Damm. it feels good! :P

övrigt.. my boot rocked!!!

vårkänslor

promenerade till universitetet idag =) musik i öronen och vackert väder. =) Vädret är fett underskattat; det är ofta förpassat till kallprats-delen och tas till för att fylla obekväma tystnader. Men vädret har magiska effetker ibland; det påverkar känslor eller så finner känslorna en resonans i världen omkring en. Who knows.

Promenaden till skolan var underbar. Jag blev emotionell. Kanske var det musiken, kanske den softa morgonen.

men jag känner mig som sagt väldigt emotional.. och jag älskar det. Jag är på myshumör och vill bara krypa in i min älskade famn som jag trivs så bra i. Snosa i halsgropen och bara vara nöjd, trygg och glömma allt runt omkring mig. Det enda jag känner är hur mitt inre trycker mot min hud för jag vill komma närmre men min kropp är i vägen. Samtidigt som jag är completely content och ajg kan inte avgöra om värken är för att jag vill komma närmre eller om den är för att jag är så lycklig.

Samma lyckliga värk som fyller mig dagar som denna. Lycka lycka lycka. Jag pressar händerna mot min kropp för det känns som att bitarna faller isär, Lycka får inte plats i en värld som är så liten.

Dagar som denna har jag lätt för att bli förälskad i de små detaljerna. Kärlek som ger plats för lyckan, ett nytt hörn där den kan sippra in.

Jag dyker ner från toppen. En bittersweet dal. Och jag saknar. Innerligt plågsamt och alldeles, alldeles underbart. Känslor är en välsignelse. Jag lever, jag känner jag är.
Och att älska ger en fokus för dessa känslor. Ett nytt hörn, en ny färg, en ny lins som fokuserar känslorna på näthinnan och jag ser dem klart.



Jag älskar.
 

skidor!

Blev en spontan sktdtripp på kvällen... 7 pers i minivanen till ett ställe 30 min utanför madison.. såå jävla roligt!! har inte åkt skidor på flera år.. typ sen jag drog knäna ur led en himlarns massa gånger..

Tog det lugnt då allison aldrig åkt downhill förut... så jag och otto lärde henne.. = ) men tillslut kunde hon hänga med till hoppbacken.. wieeeeee!

Hemvägen var läskig... Jag körde då alla andra tagit några öl (issch!) men det var kolsvart... mitt ute i ingenstans och helljusen på bilen var helt värdelösa... ett äventyr det med... nu blir det sömn för min del...

natti natti

Mötley Crüe! - och learning what sorority chicks do

Lördagen var som sagt Mötley Crüe... Awesome som fan!... (har nog blivit beroende av ordet awesome... maybe cause everything is awesome right now )

Ni hade nosebleed platser, jag och allison.. men vi lyckades sneaka ner till golvet ändå =) efter två timmar kom de som hade platserna så vi fick dra oss en bit upp... men kunde ändå vara gnaska nära scenen...

Spelningen var hur bra som helst! Både Allison och jag var överens om att den var en av de bästa vi varit på... Var sjukt intense då de emellanåt visade bilder på heavy bondage, mixat med krigsbilder och politiska bilder.  På scen så hoppade vince runt och röjde som en duracell-kanin. Mick Mars var mystisk i sin hatt och stod stilla och cool med ena foten på en av förstärkarna... Nikki Six körde klassisk rocker stil och Tommy Lee var lite av en pajjas. En jävligt cool pajjas. -with a fashion sense.

Förbanden Theory of a Deadman och Haldol var också bra... jag har fått två nya band tillagda till min lista av favoriter =)

Outfiten vart samma svarta leggings som på festen i fredags, en lång vit top och svart väst. En make som hette duga i svart och rött och en mini-mohak som skapades med en himla massa små flätor på sidorna och en jävla massa hårsprej för håret mitt på huvudet... mohaken blev ungefär 1 dm hög hela vägen från panna till nacke :D

Eftersom vi inte hade några jackor med oss så sprang vi när koncerten var över och klarade oss förbi det äckligt långa köerna som skapas.. Mötte upp med min house-mate Aaron på en bar, hängde där ett tag och hade sedan a-bar i huset.. ännu en natt där vi inte somnade förrän 4 tiden. Dock så vart det sent mycket för att när jag och allison klätt av oss till bh och trosor och dragit på oss varsin t-shirt att sova i så säger aaron godnatt och klagar på oss för att vi inte kan stå i hallen halvnakna och att det är evil... Allison börjar direkt teasa honom... "why not? shall I tuck you in?" ."of course I will tuck you in, I'll tuck you in like a baby"  Aaron ser ut som att han ser en vålnad och vi tar det som en invite till att tuck him in... En ryggmassage lurar ner honom på sängen och vi försöker distrahera honom så att allison kan stoppa om honom like a baby, precis som hon lovat..  vilket går ganska bra tills aaron börjar försöka förhandla med skvaller för att vi ska stanna och sova i hans säng... det underbara med aaron är att han är oskyldig som en... ja... jag vet inte vad =)... Iaf.. Vi är hårda förhandlare och allt slutade med att vi stoppade om honom och gick och la oss i min säng - efter att ha fått reda på att hans gossip inte var värt att förhandla om :P .. slutet gott allting gott :D


House party!

receptet för kvällen var en keg, 210 burkar öl, ca 10 liter alcohol och ca 150 jello shots. Tänk old school och ni har en fair bild av hur fredagskvällen var..

det droppade vatten från taket efter att någon spytt o toan på övervåningen och skapat översvämning. Någon annan sparkade sönde glasdörren och den andra toaletten var halvt trashad. plus en stol som gick sönder..

well kvällen var.. hm.. awkward..

jag brukar vara duktig på att vara rättfram när det gäller att dissa... I alla fall om man frågar mig... kanske inte om man frågar andra. Men ibland så misslyckas jag ganska rejält.

För att förstå så borde man gå tillbaka till hösten. Då jag hade teater med mr marty och träffade polacken vid olika fester.  Mr Marty och jag snackade lite till och från på lektionerna men var enligt min uppfattning endast vänner. Mr Marty visste dessutom att jag hade bf. Det gjorde polacken också och vi kände varandra mest genom att vi var på samma fester där vi pratat mycket... men ändå på ett strikt kompis-plan.... som tydligen inte var så strikt.
Secondly så får vi gå tillbaka till torsdagen då jag och my beloved Söt gick ut... Han bjöd även in sin straighta kill-kompis som han försökte para ihop mig med... samma torsdag som vi gick till gay-baren.

well intet ont anande så fann jag mig på fredagen på ett party där jag var en av värdarna och tre gäster som alla tydligen hade personliga förhoppningar på att bryta vänskaps-stämpeln som fanns mellan mig och dem. Ni tjejjer vet hur jobbigt sånt kan vara.

Jag försöker vara trevlig och slingra mig ur allt så smidigt som möjligt halva kvällen tills jag och en annan från min teater bestämmer oss för att hångla.. Denna andra var en tjej. Det är en mils-vid skillnad mellan att kyssa en tjej och en kille. Vanligtvis så kan jag kyssa folk just for fun, men när man kysser en kille så ligger det nästan alltid en underton av något mer i bakgrunden. Att kyssen kommer leda till det ena och senare till det andra.. När man kysser en tjej så är det mycket sällan det ligger någon som helst underton i det hela. Alltså, jag och sara hånglade för skojs skull... mest för att reta min roomie som vill ligga med både mig och henne. Men! jag hittade min väg ut ur hela awkward situationen.. .Kunde bara hålla mig i närheten av sara och säga att jag var her girl for the night med lite skämtsam ton =) awesome!
btw så är det sjukt vad uppmärksamhet två hånglande tjejjer kan ge upphov till... I lilla svea är det inget nytt eller konstigt... nu kom folk fram och frågade om det var sant som de hört; att jag hånglat med en tjej... weeeird. Om man är två tjejjer och vill winga här så har man piece of cake... en öppnar ett set... den andra kommer in och hånglar upp den första som sen säger, hi have you met my friend?

lol,...

gjorde ett misslyckat försök att ta kort på min outfit med hjälp av webcamen... (någon har snott min kamera-laddare)
den enda bilden som blev någorlunda tydlig innan jag gav upp var på min rumpa... :

 

gay bar and guys are still hitting on me. wtf?

ok, so med and my gorgeous friend Kyle decides to go out Wednesday... but every nice maritini bar was closed so we end up at some karaoke place where the white trash of madison were assembled and the whole situation was extremely awkward...  So after trying to avoid an old couple that assumed we were dating we decided to call it the night an go out thursday instead...

Thursday my roomie drags me and allison to this comedy - dating game evening at the union... booring and weird.. we stop by allisons sorority house befor they are going out and I'm meeting up with kyle... Sororitys are the stereotype of hot blond and bitchy..

well well... I meet up with kyle, and once again random people think we are dating... Can't they see he is gay? I guess we just have a good  vibe =) anyways.. we're going to one of the gaybars... full of cute gay-guys and one fat ugly lesbian bartender..
Well as the night goes on this cute guy comes up to me and starts talking... then he introduces me to his friend which I think is his boyfriend... The ugly guy says something about cute guy giving him shit cause he'd never been with a girl... I don't really think about it but then ugly guy trys to hit on me in some weird fashion and his boyfriend the cute guy is trying to wing in some weird fashion.. he just steps close so I can feel his hard on through his pants.... "Kyyyyyylee!!!!" I shout his name and runs away towards him with a quick "I have to see my friend"
gosh that was different...

what did they expect? that I would be like, ooh so you're gay but wanna have the experience? well yeah why not it would be like doing a favour for a friend... noooooooot!

I mean... is it even a compliment? or do I look like a guy? well, you have to look twice to see my boobs but I have hips at least =)

Apparantly I'm Awesome!

tenta i sexualitet idag... gick helt ok.. skönt att den första delen av kursen är över.. den gjorde mig illa till mods. Det var basic stuff som graviditet och grejjer. Och jävlar; jag har en biologisk klocka... och den freaks me out när den gör sig påmind... Jag tycker generellt sett att bäbisar är läskiga saker..  Jag tycker fortfarande att de är läskiga och jag vill inte ha en.  Men trots det så får jag ibland en sån där "naaaaw vad söt" känsla.. jag vill hålla i en och känna bäbisdoften... gaaah!
det är en sak att få en känsla jag vill inte, det är obehagligt men att komma över den för att målet är något man vill ha.. en helt annan känsla att få en jag vill-känsla när man blir helt förskräckt av målet..


Oh well .. graviditets och bäbisdelen av kursen är över...

träffade några vänner på campus, och i det underbara vädret satt vi ute i linne och njöt i solen... heeelt underbart.. Pratade med någon random dude som verkade helt normal tills han sagt att jag var awesome en sisådär 20 gånger.. Awekward!!

sugar daddy

So party onsdag -fredag... mycket bra =)

Allison är verkligen en awesome tjej =) helt underbar..

Igår gick vi till crave med hennes sorority chixs och vi träffade sugar daddy... allison hade nämnt honom förut; creeper who loves to buy us drinks..

Well he did... vi beställde drinkar som han direkt sa att han betalade... sen var det ingen hejd på honom.. shots, drinkar och mer shots.. Sugardaddy är runt 40 och tycker helt enkelt om att ha snygga tjejjer runt sig.. han är trevlig, raggar inte utan är bara social... dock så var det lite muppig situation - jag som knappt låter någon köpa mig en drink..

på ett sätt kan jag dock förstå honom.. om jag hade den ekonomin så skulle jag nog också bjuda allt och alla på saker hit och dit.. varför inte liksom ? samtidigt som situationen ändå känns lite konstig och jag är inte säker på om jag skulle vilja träffa honom utan att ha vännerna i närheten..

jag och allison gick vidare och hade en lagom lugn kväll... avslut på en cigarr bar, rött vin och en fin cigarr... niiiiice =)

ikväll blir det lord of the rings =) även om sugar daddy ville skämma bort oss... parta 3 dagar i rad räcker gott för mig =)

utgång

Jag och Allison drog ut på stan för en eller två drinkar var tanken... men nej... det blev 5 drinkar och två shots som smakade som turkiskt te... yum yum =)
Första baren så var det vi, en tjej som var på en dejt och en tjej som pratade i mobilen hela tiden... och killar... Vi var de enda som hade roligare kläder än collegetröjor..   När vi gick så försökte bartendern få oss att stanna " but common =) you're the only girls here"

men nej... vidare till kk som var fullt av frats och sorority gals. ett helt ok dansgolv och roliga människor... alltså.. hatar att generalisera men dansar man med en afro-amerikan så får man verkligen dansa =) ssååå jävla kul i jämförelse med de killar som bara försöker limma på en.. då blir det ett nejtack bye bye...

som sagt... kul kväll.... och jag har upptäck att jag har träffat ännu en människa som är otroligt lik mig... helt underbart.... och har hon tur så får hon ett internship i frankrike... yaaaay!


här är outfitten för kvällen:

love my jeans

yay !! Jag hade en period förra våren när jag sprang som en galning... ibland två tre gånger per dag.. mådde helt underbart och som genom ett under så var jag tvungen att köpa nya byxor för att alla gamla ramlade av =) kan man ha ett bättre problem? Nå ett av paren var ett par snortajta mörkblå jeans som var på gränsen till föör tajta men ska det vara tajt så ska det och storleken större skulle enligt expediten sitta för löst efter några användningar... så jag trodde på henne och köpte jeansen glad i hågen.. well.. sommaren med nattjobb blandat med dagjobb var inte den bästa för mina matvanor eller springvanor... jag har upptäckt att jag är en otrolig rutin-människa.. ge mig fasta tider och jag mår bra.  Så efter sommaren så kunde jag inte ha mina älskade jeans.. det såg förjävligt ut.. och flytten till usa gjorde det inte bättre med rutinerna...

här är en till grej... jag fungerar sämst under tvång... åsnegenen i mig sätter ner hovarna i marken och sparkar bakut... det är sjukt att jag fortfarande glömmer hur jag fungerar.. under hösten försökte jag tvinga mig tillbaka in i mina gamla goda vanor... jag läste träningskurser för att få mig själv att hålla träningsrutiner... och jag försökte hålla ett schema i bloggen för att motivera mig själv att vara duktig även i andras ögon och i mina egna... fel fel fel!!! så fort jag valt träningskurserna så blev de måsten även om de från början var ett resultat av ett frivilligt val. De var dessutom resultatbaserade så jag var tvungen att gå efter mål som inte var mina egna.... att ytterligare försöka lägga upp ett schema för mig själv att jag var tvungen att träna på egen hand också... ännu ett måste i mina egna ögon...

Jag vet själv att min motivation är något som måste gro ett tag för att sedan vips finnas där i full blom när jag vaknar en morgon med spring i benen.. måsten fungerar som gift för motivationen... och nu när måstena är borta har motivationen tittat fram... jag har börjat springa och redan efter bara två veckor kommer jag i mina älskade jeans igen =)

Imorgon ska det firas med en ny frisyr =) hmm... eller iaf lite fräschare toppar... mitt hår är ju typ heligt ( ;-) ) så jag vet inte hur mycket jag vågar när jag måste gå till en ny frisör =p

RSS 2.0