hejhopp

Visste ni att det är helt värdelöst att kolla på film ensam? eller ja... det är inte heeelt värdelöst.. men fan så mycket tråkigare än det är när man har någon att skratta  med och någon att krypa in i famnen hos..

Visste ni också att separation från ens kärlek kan orsaka ren fysisk smärta eftersom hjärnan chockas av bristen på oxytocin och andra härliga hormoner... typ som när något avtänder från en drog.. kanske är det starkare eftersom mösshonor som fick välja mellan kokain eller stimulans som utsöndrade oxytocin valde oxytocin-kicken före kokainet..  =) kanske det som biddrar till att filmer inte är like roliga längre... om nu människor och möss är så pass lika =p

monolog imorgon =) sjukt nervös... alla andra i min acting class är så sjuuukt bra...

SLIPKNOT

precis kommit hem =) OMG it was AWESOME !!!

sjukt nice....
Lagom mörbultad, ingen hörsel och en nacke som kommer vara ur funktion... en note till framtiden är att det inte är så smart att headbanga en massa när man inte gjort det på ett tag...

gosh... de var sjukt bra live :D

ska försöka tagga ner lite och sova... =) natti alla vänner... eller ja.. gomorron är det nog för er.

just smack 'em up a bit!

kortis inlägg... ska till skolan snart... men! igår var jag på strip-dance -kurs! Huuuuur kul som helst... Vi jobbade med poles och lapdances... skönaste tjejjen någonsin som ledde kursen... Tydligen så handlar de mesta lapdances om att "smack 'em up a lil' bit"  med tuttarna förstås ;) Tydligen ska man akta sig för att skaka för mycket om killen har stubb.... It hurts!!! så killar... om ni går på strip-klub... var välrakade =)  Synd bara att mina boobies är lite mindre än snittet.det såg ut som att det skulle kunna vara kul att bitch-slap'a någon med tutten... .. =/ men som hon sa... det brukar funka ändå =)

vi körde lite floor moves och pole-tricks... sjuuukt skoj!  men för att kirra vissa så måste jag jobba på mina abs om min flexibilitet som jag trodde var helt ok överrörlig som jag är... jämfört med den här tjejjen... its nothing.

well I know what I'm gonna do for the rest of the semester :D

annars då? SLIPKNOT IKVÄLL  yeeeeeeah!

men först skolan... ciao!

blubb

"you look good coming back from Scandinavia, you look rested and calm"

kanske jag gör... är det för att min favorit drog fortfarande finns i stora mängder i mitt blod? oxytocin eller något annat hormon som triggas av närheten med eka?

Vi gick på danskurs igår Nicole och jag =) sjukt roligt.. moves från usher etc... svårt men kul =) tror jag kommer fortsätta någon eller några gånger i veckan :D annars händer inte så mycket.. kämpar mot jetlagen för att orka vara uppe på kvällarna.. känner mig gammal när jag känner att det inte finns tillräckligt med spänning i att gå ut för att jag ska orka bry mig om att hålla mig vaken :P

tillbaka i staterna

Har ju tagit ett uppehall under julen nar jag har varit hemma och halsat pa.
Dels sa har det inte hant sa mycket omvalvande saker plus att jag har prioriterat att vara med the loved ones hellre an att knappra pa en dator.
Att norda sig med zelda raknas inte :P inte heller att sla min Eka pa wii golf =)

nu ar jag dock ha igen. Resan gick alldeles for fort. Det kandes som att sa lange jag reste sa var det inte pa riktigt att jag skulle aka hit igen. Och ja- kalla mig dum eller toffel som har blandade kanslor infor en till termin har i usa som jag far uppleva pa ett bananskal med hyra och tuition betalt av ett stipendie, men nar det ocksa betyder att jag maste vara ifran the love of my life sa lange sa ar det blandade kanslor.

Gardagen var tuff da jag knappt sovit nagot och var trott fran somnloshet och den trots allt langa resan. Jag gick omkring med en lugn yta men kande mig bitvis totalt miserabel. Sadar att man vet att om nagot litet hander sa brister dammen och man bryter ihop i nagon form av kanslokaos. Jag ville bara gomma mig och sova. 

Men, mina forelasningar hittils har varit underbara. Jag kanner motivation infor att plugga, trana och vara serios. Psykologilararen var helt underbar och oppnade forelasningen genom att spela Beetles- Here comes the sun.

Ikvall blir det fodelsedags firande for en van... hoppas jag kan halla mig vaken =P annars ar det lugnt for tillfallet. Har mest fokus pa att komma over jetlagen och forsoka ta mig an projektet att packa upp min vaska =D

hästar hästar hästar

är hemma nu... därför det är så dött i bloggen =)

red idag... första ordentliga passet på länge. Flash hette pållen som jag hoppade med. En trevlig 5 åring. Unghästar kommer nog alltid vara min grej ;)

Det var skönt att känna att alla gamla takter satt kvar. Känslan och kunskapen försvinner inte så lätt. 

Något som nästan var chockerande var att finna mig själv i min gamla roll. Den som kan och vet nästan allting. Nästan lite idol-status.
Att jag sen på träningen bara fick beröm var ju inte heller helt fel =)

Lycka är vad som värmer mig när jag är i stallet. Lycka är att älska hästar

RSS 2.0