muppar!

ok... ibland finns det folk som är d-bags! eller till och med douche baguettes som en kompis säger... alltså.. bläää!

men nu kommer lite tips till alla er duches och dicks out there.

regel nummer ett: man pratar inte med sina polare om hur en tjej är i sängen när tjejjen sitter en halv meter ifrån en.

regel nummer två: man pratar inte skit om personerna i en kompisgrupp när vissa av dessa kan höra en.

regel nummer tre: man är snäll mot sin flickväns vänner eller mot polarens flickväns vänner. - det är en ack så viktig del för att ens vänner ska kunna ha ett problemfritt förhållande.

regel nummer fyra: att vara trevlig mot sin dates vänner innebär inte att säga att man vill ligga med vännen i fråga. och nej, det är inte ok om man säger, bla bla bla om inte situationen var annorlunda så hade vi säkert haft himla roligt mellan lakanen.

dessa fyra regler sammanfattar gårdagens kväll... plus en awesome L som skällde ut vissa av d-bagarna för noter... go girl!


annars då...  I'm pretty sure that I'll soon be the owner of a hot body =) just give me a few more weeks of veggie-eating and working out... :P hoppas hoppas hoppas att knäna håller...


Segla!!

var ute i solen och lätt vind en sväng i torsdags... hur fint som helst!

sen fredagen så var det studietripp med desigklassen till kohls... lyssna på föredrag om hur det trendspanar och integrerar det med framtidadesign och skapandet av olika märken... mycket intressant...
visste ni aatt vårens färger är blå och grön och att försommarens är grönt och lila... stilen man ska gå efter är boho-chick.

Kommer hem och då är det dags för race! , yes.. jag och valentor skulle tävla mot en room mate och en anna viking.. fett skoj.. vi tar ut våra 420 och snurrar runt lite för att värma upp... vindarna kastar fram och tillbaka och är väldigt opålitliga.... med andra ord: hur kul som helst..

Några andra vänner kapsejsar och vi drar dit för att kolla till dem... och helt plötsligt så ser vi inte våra race-kamrater längre... de är helt borta... aja.. de kommer väl tillbaka tänker vi och fortsätter kryssa runt i väntan på att kunna starta racet. En annan båt kapsejsar och vi seglar dit för att hjälpa till, de hade lite öl guppandes i vattnet så vi får en varsin och tar en paus mitt i blåsten... Till slut kommer folk fram till att vikingarna kanske behöver hjälp och en följenåt drar iväg för att se vart de är..

Under tiden seglar vi runt i vad som vi senare fick reda på var vinbyar som var upp till 40 mph... väldigt osäkert men mycket roligt.. båda två bunkrade och vi var ändå nära att kapsejsa ibland... men handen på hjärtat: vi hamnade inte i vattnet =)

 vi tar oss in till land efter ett tag för att vänta på pojkarna... tillslut kommer de tillbaka och vi får reda på vad som hänt... de har haltat 5 km från där de strandade båten... de var .för långt in mot land för att räddningsbåten skulle kunna plocka upp dem... min roomie hade tydligen fallit ur båten, fastnat med foten i en lina och släpats efter... vikingen som var med så honom och drog upp honom igen...  de kunde inte segla tillbaka i blåsten så de drog upp båten mot land och roomien fick hoppa på ett ben hem... ett tag trodde vi att han brutit foten men senare kunde han stödja lite på den.. efter att han ringt till försäkringen så kommer han fram till att den inte täcker emergencies och bestämmer sig för att inte kolla upp foten... istället slår vi oss ner på terassen för att ta en öl och käka middag..

utgång följer ju självklart =) så vi har partar fram till halv ett och har precis kommit hem...
det åskar och regnar och är 22 C varmt... det om något är underbart :D

Jag är kär!

Nu har det ju inte varit så mycket upptåg på sistonde... jag skyller på tentorna och uppsatsen som precis blev klar... så jag tänkte filosofera lite... prata om att vara kär, orgasmer och freud och allt på en gång... trött är jag också vilket i kombination med filosoferande aldrig blir riktigt bra...

Men kär, det är jag... Det är en sån underbar känsla, kär  kär kär tiddelidooo!! man säger ju att det är dopaminet som är det höga när man är kär... dopamin och oxytocin, men främst dopamin när man är sådär löjligt kär - hoppar runt på moln kär - fånler och bara vill filosofera över hur kär man är - kär... ja.. ni fattar.. men.. dopaminet ska ju enligt forskarna minskas drastigt efter 6 månader... och det får näring av sex, fysisk kontakt och disclosure. Varför är jag då dopamin-hög? eller i alla fall känner mig dopamin-hög? det har gått mer än 6 månader... och jag har inte haft någon mysig, gosig sexig intim kontakt på 13 veckor..  Jag tänker inte klaga... jag är bara glad.. glad för att jag är hög (lite ledsen för att trippandet gör saknaden värre) men också glad för att hur mycket man än forskar hit och dit så fortsätter kärlek vara ett av de stora mysterierna i livet =)

Satt och pratade om freud på psykologin idag.. alltså... snubben var extrem i vissa aspekter... men han var ett geni och han är otroligt missförstådd... han ändrade totalt hur vi ser på saker idag... om det inte vore för honom så skulle det collectiva medvetandet tänka på ett helt annorlunda sätt...  Tänk efter : freud introducerade tanken på att det fanns ett undermedvetet. Han introducerade tanken på försvarsmekanismer... och en himla massa saker som vi refererar till utan att tänka på det... han var en revolutionär och omedvetet tänker vi på ett freudianskt sätt som idag blivit så vanligt i vårat sätt att tänka att vi inte inser att just det tankemönstret introducerades av freud..
Lite kul var det att just när vi pratade om orala komplexet så satt jag och bet på min kaffekopp... jag har nog kvar ett oralt komplex eller liknande... jag gillar att bita på saker.. min tungpiercing var nog både det bästa och det sämsta jag gjort.. :P sen blir det värre när jag pratar med min älskling...   =)  hmm... något säger mig att jag vill hångla..

Ska lyssna på Eka musik, var löjligt kär och sova.. godnatt gott folk.

brunch filosofier

ok.. N skickade tydligen bootycall sms till P, D & W  varav P och D i hemlighet vill göra bootycall... N hävdar dock att hon inte menade något sådant utan hon bara ville kolla på film...

en annan person går igenom strategier hur man blir av med en coyote ugly... tydligen så funkar det både med att säga merry christmas eller att få dem köra en till walgreens för ipren för att sen säga att man faktiskt inte bor i huset utan är här och hälsar på från NY..... byta nummer? nej nej nej... tydligare än så blir det nog inte :P

Gick igenom bilder från festen och insåg att folk inte bara halsade ur flaskorna utan drack ur skålen med vatten där vi hade två levande kräftor som överlevde fredagen.... mycket fiiiint...


Kräftskiva

jo så är det.. vi bjöd på kräftskiva här i vikinghuset =)  Efter alla konstens regler.. Kräftorna levererades från louisiana igår och vi kokade storkok halva natten. . Jag som aldrig varit intresserad av kräftor eller hur dem kokas gick på killarnas bullshit om att de låter när de hamnar i vattnet.. - jag hade faktiskt två silvermalar förut och dem lät ibland... så jag tyckte inte att det var helt omöjligt att de kunde låta... men  men ..det bjuder jag på =)

hela lördagen hade vi intervjuer för de som ska till finland nästa år... och sedan stressade vi iväg för att köpa bröd, grädde jordgubbar vit choklad och diverse tillbehör... efterätten stod jag för och det belv vitchoklad-pannacotta med vodkamarinerade jordgubbar... my speciality :D

men låångt innan vi nådde efterätten så hade vi hunnit långt igenom sånghäftet med snappsvisor... en hel del fina översättningar / omskrivna till engelska fanns med i samlingen... och toastmaster mister O, var tvungen att ta hela snapsen varje gång vi skålade... vid middagens slut hade han fått i sig 15 st... Själv höll jag mig nykter i min nya nyttiga anda (ingen fylla förrän mifflin) shottade med vatten och stod i som en kalasfull viking ändå =) måste säga att huset skakar lite när 20 pers hoppar runt i källaren..

två kräftor som överlevde kokningen fanns med som maskotar och de döptes efter de två vikingarna som startade kräftskivetradidtionen i viking huset :D

vi drog till baren bara för att mötas av sugardaddy som blev mäkta besviken över att jag drack vatten... dansade med vikingarna och stojjade runt..
bestämde mig dock för att gå hem ganska tidigt... träffade på två killar som ville att jag skulle följa med och spela beer pong.... nog för att jag är dumdristig ibland... men så dumdristig var jag inte... sitter nu i min säng... klockan kvart över ett :) och ja - jag är som en gammal tant men jag ser framemot att bara krypa ner under täcket och sova..

Skallrande tänder i vårnatten

Håller på och läser mating in captivity - esther perel, en otroligt intressant bok som jag ska skriva en uppsats om för min sexualitets kurs.

rent krasst så handlar den om hur man håller sexlivet levande i ett seriöst förhållande...  men för att förstå hur man kombinerar passion och trygghet så går författaren in och utforskar erotik, vad som är erotiskt, vad som hindrar/tillåter oss att känna libido... varför sexlivet tenderar till att dö ut... hur man tacklar det,, fantasier - varför de finns och vad de har för funktion... Precis som många andra psykologer som skriver böcker så använder Perel många olika specifika situationer och patient-historier för att backa upp sina argument och förklara dem. Och förmodligen så är även hennes slutsatser dessutom baserade på erfarenheter från jobbet med patienter. Alltså personer som antingen går till terapi av den specifika orsaken att förhållandet rasar samman eller personer som varit i terapi i flera år och som plötsligt tar upp problemen i förhållandet... Alltså är det lite extrema fall som ofta bygger på dilemman skapade under barndomen. Men ofta är det just de extrema fallen som är så pass tydliga att vi kan ta lärdomar från dem och applicera på våra egna liv i små doser...Så länge vi kommer ihåg att de är just - extrema.

Men som alltid när jag läser liknande böcker så väcks min önskan att diskutera och dela med mig av vad jag har läst.... Under några dagar känner jag att jag är fylld av kunskap samtidigt som jag behöver någon att prata med för att omformulera lärdomarna och framförallt få ett perspektiv på dem...  Och det hjälper inte att jag törstar efter närhet när något sånt här kommer emellan och får mig att mer än någonsin sakna mitt favorit bollplank, min vän, min kärlek. Och det hjälper ännu mindre när boken både är intressant och handlar om sex, bra sex dessutom...

Det finns nämligen dagar när min kropp skriker rör mig! rör mig! När kramar från vänner fyller samma function som vatten efter en dag i solen och jag är helt svimfärdig... a lifesaver med andra ord. Idag var en sådan dag.
Jag fryser nästan aldrig... Men ikväll när jag gick hem från biblioteket skakade jag. Jag frös utan att det egentligen var riktigt kallt ute... Utan en egentlig anledning. Ibland skrämmer det mig lite när jag känner något så starkt att det tar uttryck rent fysiskt... samtidigt som det är konfirmerande.. -jag känner något. Som liten ville jag frysa så jag skallrade tänder... jag undrade hur det var att känna något så starkt.. på samma sätt försökte jag emellanåt få mig själv att gråta... få ett fysiskt bevis på att jag kunde känna något starkt,..  eller så ville jag ha uppmärksamhet... kanske jag helt enkelt hade en alltför lycklig barndom =)... hur som helst så blev jag riktigt bra på att gråta på beställning.. undrar om jag fortfarande kan det ?


Dinah Shore!

För er som inte vet så är dinah shore världens största lesbiska party.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig men när vi anländer till det första poolpartyt på fredagen så är det jag ser en stor pool omringad av tjejjer, tjejjer och åter tjejjer.

några killar cirkulerade runt mest för att se vad som pågick..

Vi minglade, försökte skaffa en solbränna och badade i poolen... Träffar några sköna tjejjer och hamnar senare på deras hotellrum för efterfest... hela hotellet partar och tjejjer springer runt och halvt har sex lite överallt. Och det mina vänner är ungefär hela summan av helgen...

Jag höll på att bli nerslagen av en butch för att jag snackade lite för mycket med vad jag trodde var hennes flickvän... flickan och jag snackade för jag gav henne en massage och hon gjorde någon "healing" joks på mig... otroligt avslappnande även om jag inte vet vad mer det var för något... iaf så kommer butchen förbi flera gånger och tigger kyssar... efter att ha gett henne några blir flickan irrriterad och säger åt henne att dra... jag drar slutsatsen att de är tillsammans efter att butchen har varit MINDRE trevlig mot mig... Men! innan helgen var slut så får jag reda på att flickan var gift med en kille... fick dock ingen riktig koll på vad han tyckte om henne strulandes runt med butchen... men det verkar som att de flesta män inte bryr sig om deras bisexuella fruar leker med andra tjejjer. =)

Vi hänger även en del med några australienskor som inte fattar vad som är felet på folk när det inte går att få tag på e... jag är dock ganska glad över att det inte fanns då jag inte var så sugen på att ta hand om ett gäng tjejjer när de avtänder..

allt som allt klarade vi oss utan skandaler... eller.. hmm... ska man säga klarade oss utan? dunno if that's a good thing..
mitt i lördagsnatten bär det dock av till los angeles airport för hemfärd.... Och sorry min kära klubb promotor... även om jag var i la så kunde jag inte gå på något av alla dessa celeb praties... too bad :P

..... rubrik och rubrik... vad har man för rubrik till en massa babbel?

ok... med lite jämna mellanrum har jag satt mig framför datorn för att skriva om vegas och dinah shore... om en massa självömkan och filosofier, om fester och äventyr... men... jag har blivit avbruten, gått ifrån datorn och när jag kommit tillbaka, skrivit klart och sparat så har allt försvunnit på något magiskt sätt.. på gott och på ont.  Även om vegas äventyren är roliga så tror jag ingen hade blivit gladare av att läsa om min jag-vet-inte-varför-men-jag-skyller-på-att-det-är-vår   - gnällighet..

vår säger väl folk.. våren är ju underbar... och ja.. det tycker jag med... men det är något med både vår och höst som gör att jag blir låg och lite lagom jobbigt emotionell... oavsett om jag pmsar eller ej... :P


well... back to business... vegas var vegas... och vegas måste upplevas... kanske därför man säger att allt som händer i vegas stannar i vegas... just för att det på ett konstigt sätt är allt och ingenting... för att stämningen är så svår att fånga och beskriva med ord. För att det är både klyschigt och passé att försöka återberätta om hur det är eftersom det har gjorts så många gånger..  (hmm.. lyser min melodrama igenom? kanske lite gissar jag )  well... vi anländer i vegas 2 onsdag natt / torsdag morgon... går ut och träffar på Aaron som lär oss black jack och roulette efter bästa förmåga... med hans hjälp så vinner vi 100 bucks på en halvtimme... av satsade 20... dock måste jag säga att jagi nte kommer ihåg mycket av vad han sade.. han pratar en massa om att han kan ge oss inträdeskort till en massa klubbar och att han kan fixa in oss på en strippklubb vilket vi senare hörde var typ helt omöjligt att komma in på... men hans överdrivna hjälpsamhet gör oss liite misstänksamma så vi säger adjö vid 6 på morgonen och säger att vi ska ringa honom senare under dagen...

Torsdagen ägnades åt att leta reda på en vit outfit till dinah shore partyt.... och att försöka få tag på mina roomates som också var i vegas under torsdagen... vår plan var att om de följde med så kunde vi våga kolla upp den där strippklubben vilket lät som en kul ide.. men men... lyckas inte styra upp något med pojkarna.. .vi möter ändå upp med aaron då han hade glömt en grej i våran bil... vi håller oss i närheten av alla casinos och chillar... tash blir dock trött på att stan är fööör straight så hon springer efter två tjejjer som tydligen höll i hand... shit.. hon har verkligen en gay-radar.
nåväl.. hon hade rätt om att tjejjerna var gay och de ger oss tips på en gayklubb... vi går dit och får reda på att stället som hade ladies night bara var öppet på lördagar... men vakterna för klubben bredvid lurar i oss att det fanns massor av snygga tjejjer även inne på deras ställe som också var en gayklubb..  well they kind of lied... manliga gogo-dansare och fullt av män... några flickor men de var inte söta... jag är glad ändå eftersom det fanns ett dansgolv och bra musik... vi tappade aaron på vägen eftersom han var en rädd homofob...

efter en halvtimme kommer det in två stycken otroligt snygga tjejjer... vi börjar prata med dem och efter ett tag bjuder de med oss när de ska vidare till en annan klubb... en barcrawl är startad och vi rullar runt till alla gay-barerna i området...
ju mer jag går till gay ställen desto mer övertygad blir jag över mina stereotyper... gay-ställen är helt enkelt mycket roligare... stämningen är oftast varmare, mer uppsluppen och samtidigt mer avslappnad... oavsett om man är gay straight eller bi så träffar man roliga sköna människor och alla har raggmöjligheter... för även en hel del straighta personer går dit och blir gladare än någonsin när de inser att även de har chans att få ett ragg under kvällen.

på tjejtoan kommer en tjej in klädd i en klubbklänning och gått ut a la kommando eller hur man nu säger... och för att visa oss sin tatuering på rumpan så drar hon upp klänningen och visar stolt upp hela kalaset... det tog inte lång stund förrän tjejjerna hade startat ett spanking party.. jag måste tyvärr säga att jag stod lite stum och tyckte att hela situationen var lite konstig.... den hamnade liksom inte under mina normala erfarenheter om vad som föregår på tjejjernas toa... men.. sen så är club 5 första stället jag har sett skyltar om "no more than one person in each stall" på tjejtoan...
-kanske är det därför jag älskar gay-people... de jag hittils har träffat har generellt färre inhibitioner när det kommer till sex än de straighta personerna jag hittils har träffat. det är ju t.o.m så att jag känner mig pryd..  well spanking partyt slutar och vi dansar lite till innan vi måste gå.... jag och tash hade ju tänkt att vi skulle lämna vegas runt tolv men klockan var redan 4... in i bilen och iväg till dinah shore... kommer fram 9 på fredag morgon och efter en 3 timmars nap så är det party igen :D

men det kära vänner... det kommer inom kort får vi hoppas.... har två tentor att klara av först..

ciao!

crazy ass weekend

temat för helgen kan lugnt kallas för gay.... vi drog till iQ night där de tar in dj's från NY och andra roliga ställen =) skön musik och roliga människor =) pratade lite med en kille som hade en rook-piercing vilket jag precis har skaffat.. en stund senare hör jag han och hans polare säga lets go and get laid bakom min rygg... jag vänder mig om och säger thats a good thing to say! .. direkt kommer försvarret och snubben säger we are not gay.... Dude... ser jag ut som en kille? och om jag nu skulle vara en dude så var det ändå bara en random kommentar..

pratar senare med en tjej som var intresserad av sverige.. vi snackar ett tag tills en kille kommer fram... hon går till toaletterna och det första killen börjar snacka om är hur länge de varit tillsammans och hur bra de har det.. jag blev först helt ställd av hans beteende som verkade inte så lite försvarande... sen kom jag på... gay-night... I get it :P nog första gången som en kille sett mig som ett hot.. oh well...

 lördagen var planen att jag skulle ut med allsion men ta det lugnt... människan lyckas dock alltid supa mig under bordet.. gaaah! fishbowl är ingen bra ide precis innan stängningsdags... men så blev det... sen ringde tash och undrade om jag ville med på efterfest... Allison hade redan dragit hem så jag tyckte det var en bra ide... tash hämtar upp mig och vi svänger föribi viking huset för att plocka upp en flaska vin... kalasfull som jag är så tappar jag flaskan så fort vi kommer fram till tash... men men... lägenheten är full av lesbos och vi bestämmer oss för att dra ner till polen som finns i källaren i byggnaden :D Poolparty 4 på morgonen var inte helt fel =) hmm.. kom nog i säng runt 6 tiden... vi sov alla i en hög på golvet :P
 vaknar nästa morgon och får som tur är skjuts hem av en av tjejjerna... omg... sexigare bil får man leta efter... hon har gjort om precis allt och motorn låter helt underbart... stereon som hon byggt in var inte heller fel.... Vill ha!!! :D slappat och tagit igen mig under dagarna.... och imorgon bär det av till vegas! so long!

RSS 2.0