Segla!!

var ute i solen och lätt vind en sväng i torsdags... hur fint som helst!

sen fredagen så var det studietripp med desigklassen till kohls... lyssna på föredrag om hur det trendspanar och integrerar det med framtidadesign och skapandet av olika märken... mycket intressant...
visste ni aatt vårens färger är blå och grön och att försommarens är grönt och lila... stilen man ska gå efter är boho-chick.

Kommer hem och då är det dags för race! , yes.. jag och valentor skulle tävla mot en room mate och en anna viking.. fett skoj.. vi tar ut våra 420 och snurrar runt lite för att värma upp... vindarna kastar fram och tillbaka och är väldigt opålitliga.... med andra ord: hur kul som helst..

Några andra vänner kapsejsar och vi drar dit för att kolla till dem... och helt plötsligt så ser vi inte våra race-kamrater längre... de är helt borta... aja.. de kommer väl tillbaka tänker vi och fortsätter kryssa runt i väntan på att kunna starta racet. En annan båt kapsejsar och vi seglar dit för att hjälpa till, de hade lite öl guppandes i vattnet så vi får en varsin och tar en paus mitt i blåsten... Till slut kommer folk fram till att vikingarna kanske behöver hjälp och en följenåt drar iväg för att se vart de är..

Under tiden seglar vi runt i vad som vi senare fick reda på var vinbyar som var upp till 40 mph... väldigt osäkert men mycket roligt.. båda två bunkrade och vi var ändå nära att kapsejsa ibland... men handen på hjärtat: vi hamnade inte i vattnet =)

 vi tar oss in till land efter ett tag för att vänta på pojkarna... tillslut kommer de tillbaka och vi får reda på vad som hänt... de har haltat 5 km från där de strandade båten... de var .för långt in mot land för att räddningsbåten skulle kunna plocka upp dem... min roomie hade tydligen fallit ur båten, fastnat med foten i en lina och släpats efter... vikingen som var med så honom och drog upp honom igen...  de kunde inte segla tillbaka i blåsten så de drog upp båten mot land och roomien fick hoppa på ett ben hem... ett tag trodde vi att han brutit foten men senare kunde han stödja lite på den.. efter att han ringt till försäkringen så kommer han fram till att den inte täcker emergencies och bestämmer sig för att inte kolla upp foten... istället slår vi oss ner på terassen för att ta en öl och käka middag..

utgång följer ju självklart =) så vi har partar fram till halv ett och har precis kommit hem...
det åskar och regnar och är 22 C varmt... det om något är underbart :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0