girls night out

ok.. gardagen var insane... pojkarna jag bor med hade tva ganger lovat att kora mig till bussen som skulle ta mig till chicago...  senaste jag fragade var fredag morgon. Men.. kvart i tva nar jag sitter och kakar lunch med en van sa ringer de och sager att de har skaffat en tid pa  sjukhuset kl 2... gaaaaah
bussen gick 2:30 och det var omojligt att fa tag pa en taxi.. sa uppenbarligen missar jag bussen och far vanta tva timmar pa nasta.. blaaaaa!!!!


men! nu ar jag har... har shoppat klader och skor och champagne med varldens basta viking!!! girls night out vantar och vi ska gora lilla naperville en osaker plats for kvallen ;)


ciao!

kommer jag komma hem?

Kommer bli snöstorm här ikväll/inatt. Skolan varnar för att tentorna kanske ställs in under fredagen. Förmodligen så kommer det ställas in flyg och om det görs under en längre tid så kommer det kanske påverka mitt flyg... om man ska tro lokalbefolkningen som vet hur saker brukar fungerar här....

Jag vill inte! Jag vill till chicago imorgon. Och jag vill flyga på söndag.  Snälla säg inte att det kommer gå åt skogen nu..
 håll tummarna för att snöstormen blir en liten en..

oskyldighet = attraktion.. hur gör man då?

Om nu oskyldighet är en del av attraktion.. hur gör man då? om man samtidigt i Lolita-anda ska vara sexuell?

Att vara oskylig är också att vara någon som triggar en önskan att ta hand om och beskydda. Att vara oskyldig är nästan som att vara ett barn.
Att vara blåögd är även det en del av oskyldighet... Förut trodde jag att faktumet att jag inte fattade om en kille raggade på mig var en barriär då det tog åratal innan jag såg ioi's. Men faktum är att det är en komponent av oskyldighet. Att öppet spela på sin sexualitet och attraktivitet är oftast oattraktivt då det uppfattas som, och ofta är, bekräftelse-sökande.

Kroppspråk som stärker bilden av oskyldighet är t.ex. att titta under lugg... skruva sig lätt, som ett barn som inte kan sitta still, om man blir betraktad. Spontana kramar.
Att låta sig bli exalterad över en bra låt eller ett roligt samtalsämne.
att titta, möta en blick, sedan titta bort för att snabbt titta tillbaka igen. Signalerar lätt blyghet som också det är förknippat med oskyldighet...
"flickiga" outfits är också något som förstärker bilden av oskyldighet... hörde jag school-girl?

Det är ingen nyhet varför Elin Grindemyr lyckats så bra. Hennes sexiga kropp i kombination med ett oskyldigt ansikte. Även Jenna Jameson fick ofta frågan om hon var tillräckligt gammal för att hon kunde jobba lagligt när hon började som strippa.
Elin Grindemyr:


just det !!

Kom på vad det var jag skulle säga igår =) En kompis berättade hur han brukade jerk off so I give you:

Till alla er som lite alltför ofta får vända er till Lena Handén för lite private happy moment. Tydligen så kan man om man vill ha lite omväxling sätta sig på handen så att den somnar och voila! det känns som att det är någon annans hand som gör jobbet!!
Om man vill spara tid så kan man ju försöka sova på armen så att den sover när man vaknar ;)

Smart va?



eller har den killen bara haft alledeles för mycket solo tid för sig själv??

Schools Out

Skolan är klar. Har två finals kvar innan allt är helt klaffat och klart.

Något som jag verkligen inte kommer sakna är duscharna på gymmet =) helt omöjligt att reglera styrkan,.. och det är inte en för svag stråle som är problemet som det brukar vara.. nej.. vattenstrålen är så jävla hård att det gör ont och man måste skydda tuttarna för det gör för onte annars... noot niice! Så det är en sak jag INTE kommer att sakna

Kommer sakna teaterklassen dock. =) Ett A+ var ju inte heller helt fel att få genom att bara ha kul :P ok. .en del jobb men sjukt rewarding.

shit.. det var något jag tänkte på förut.. som jag skulle skriva... men jag kan för mitt liv inte komma på vad just nu..
Igår var det sauna party... jag och nicole var lagom tråkiga och käkade glass och pluggade.. vi var även med och festade men struntade i bastun.,.. dock fick vi ofrivilligt se tillräckligt med håriga rumpor för några år framåt...

Dagen har spenderats med att städa upp efter festen igår.. och julshoppa.. Vet ni det där jobbiga när man har tänkt ut världens bästa present, och sen går personen och förstör hela iden genom att skaffa det själv? När dessutom alternativ nr 2 på listan inte fungerar eftersom det inte står att finna.. ja.. då är man inte glad..

2 julklappar kvar.. then I'm all set.

blablabla... jag har tittat på pride and prejudice alldeles för många gånger för att det ska vara vettigt. Kan filmen nästan utantill... varför gillar jag den så mycket ? kan man ju fråga sig. I loved the book as well... en liten del av mig vill nog leva i den tiden när de hade så underbara kläder.. =D

nehepp.. försöker komma på vad det var jag hade på hjärtat men lyckas inte.. så jag rantar vidare:

Det är nu 8 dagar tills jag sätter mig på ett flyg som ska ta mig till heathrow och sedan vidare till arlanda. Jag längtar och saknar alla därhemma.
Stora stora: Längtar efter långa stunder med havregrynsgröt, äppelmos och det prat som hör till.
Ritva: Ja! ska det tofflas så ska det tofflas i par. kommer kännas konstigt när du inte bor 200 meter från mig.
Lillstrumpa: Den bästa immitationen av en t-rex. de varmaste kramarna. Bästa filmbuddy
Kussarna: Saknar att försöka fördriva tid när det ska pratas om blommor och gardiner.. snart är vi allihopa i varsitt hörn av världen
Mamms och papps.. behöver jag säga något?
Love: We melt time into nothing but different shades of the sky.
 När man lägger sista biten av ett pussel kan ingen se att den just lagts dit. På samma sätt känns det som du alltid varit en del av mitt liv.

Lolita

Det här med attraktion är intressant.. Hur det fungerar och varför. Människor har länge forskat inom ämnet, gjort tester där personer har fåt lukta på t-shirts, titta på bilder av olika ansikten när de har mens och när de inte har mens. Allt för att försöka lista ut vad som gör personer attraherade av varandra.

På senare år så har det öppnats en ny dörr, den sociala studien av hur attraktion fungerar. Det började såvitt jag vet med Mystery och Style och har sedan fortsatt att utveckla sig.
Många män har mycket bättre koll på vad som gör en kvinna attraherad än kvinnan själv. Men sättet vi kvinnor raggar på är oftast okänt även för oss själva. Vi har inte brutit ner det i logiska förståeliga bitar utan går mer på känsla med mer eller mindre framgång.
Många killar hävdar att det krävs att de finner utseendet attraktivt för att de överhuvudtaget ska finna något sexuellt intresse i en tjej. Detta är enligt mig bullshit. Det finns en del tjejjer i min närhet som är riktiga naturals. Jag var en natural när jag på något sätt lyckades skaffa mig ett släptåg av killar som jag sedan gick och bad min target att rädda mig ifrån. Även om jag inte fattade det då. Men back to the other girls. och till mig. En tjej specifik är inte särskilt snygg. Hon har en normal kropp, nästan lika små boobies som jag. och inte ett sött ansikte. hon klär sig dessutom tråkigt. I love this girl. Men jag kunde inte låta bli i början att undra; är det bara jag som tycker att hon inte är snygg??? Frågade runt bland både tjejkompisar och killkompisar. Ingen tycker att hon är fin... Ändå har hon ett litet harem av killar som är alltifrån snygga till dorky. Varför? jo hon är en jävla natural, det är vad hon är. =)

Det jag har kommit till slutsats om är att tjejjer som är naturals går i karaktären Lolitas spår. Detta kan låta lite konstigt... hur kan en 20-nånting tjej vara en Lolita? Och är inte det ganska sjukt? För er som inte vet vem Lolita är så är hon en karaktär i boken Lolita som handlar om en 12 årig flicka som blir kidnappad av en 40 årig man. Dock är hon äldre än hennes år och väldigt sexuell och man vet inte vem som är makthavaren i förhållandet. Kidnapparen eller Lolita som manipulerar honom och får honom att göra som hon vill?
Det är just Lolitas kombination av oskyldighet och sexualitet som jag tror är kärnan. Visst det finns många killar därute som inte faller för en lagom dos av oskyldighet på samma sätt som killars game inte är applicerbart på alla tjejjer, men det ligger något i uttrycket: Män vill vara en kvinnas första kärlek...
Många blir alldeles för osäkra i närheten av en alltför säker tjej. Stryk en mans manlighet medhårs och han följer efter.

shit! jag blev t.o.m. bakis... i typ 30 min

And yes; that is an achievement.

Idag var 4e gången jag någonsin varit bakis. Blir generellt sett aldrig bakis annars... =) anledningen denna gång?

Fredagen kom Emily hit från chicago. Hon supportar mig genom att titta på min teater och sen går vi ut. Delar på en vinpava och börjar spana in killar och eye-fuck a dem. Tog inte lång stund förrän ett gäng kom och slog sig ned. Jag försökte övertyga dem att jag var från den svenska maffian och att jag var här för att infiltrera den amerikanska... hmm.. det gick inte så bra.. .men kul var det.,. Vi jämförde även bästa raggnings-stirrningen... och jag tror jag vann med min coola skelande look. :P eller inte... men det är kul att skela jättemycket när man "spanar in" folk... de blir så obekväma av det =)

konstigt nog så spenderar killarna lite över en timme med att prata med oss.. en verkar genuint intresserad av Emily men när hans kompisar säger att de ska dra vidare så ber han inte om hennes nummer... shame.. jag sade att hon skulle varit lite mer flirtig och kanske även frågat efter honoms... men men.. strunt samma =) vi drar sedan hem för att vi hade en lång lördag framför oss..

Lördagen intervjuade vi folk en andra gång för att kunna välja 4 nya stipendiater. Det tog lång tid men efter mycket övervägande så hittade vi två tjejjer och två killar som ska få åka till norge och danmark i sommar. Formal dinner följde med massa vin och akvavit. Jag blir av någon konstig anledning duktigt full på ett halvt glas vin och en akvavit.. och då hade jag dessutom ännu ett glas vin som väntade... vad gör man? fortsätter sedan till en bar och intriger a la vikinga spirit startar... en kille som råraggat på en annan tjej börjar stöta lite lätt på mig för att göra tjejjen avis.. 
Emily gör slag i saken och berättar för hennes crush när han har problem med en tjej att han är en av de mest fantastiska personerna hon känner och att han alltid har fått henne att känna sig lite nervös i hans närhet och att hon inte tycker han ska slösa sin tid på någon som inte får honom att känna så varje dag... eller nåt liknande... hon ger intryck av att vara väldigt självsäker så han blev otroligt förvånad... dock genererade det i ett gulligt sms idag och jag tycker om att inbilla mig att jag hade en del i att hon vågade vara upfront med honom... =)
I övrigt så hade vi massa kul... kvällen är lite av en dimma... fick ett nummer av någon som tydligen var xxx dope.. tror verkligen att jag borde ringa ... eller inte... han försökte även locka hem mig genom att fråga om vi ville följa med och röka... nepp!!! skulle inte tro det..

Efterfest in tha viking house... med folk som sov idiverse sängar...  =)  vaknar idag... kollar på young ppl fucking och jag, Em och otto skrattar som idioter =)
Och jag var faktiskt typ bakis i en halvtimme... weeird!

Sen har jag pluggat lite,.. och ska ut i natt med söt och gänget.. saknat dem otroligt mycket!

I'm not a Virgin anymore!!

Första teater uppträdandet på scen! Not a virgin anymore... och jag dog inte =)
Sjukt skoj... nervöst och skönt att det är över.... och taggad inför morgondagens uppträdande... nu: Vanity Fair

cause I'm worth it!

quick heartbeats never slowing down

Ok... ska börja med att spring test, torr luft, förkylning och förkylningsastma inte är en bra kombination.... ännu sämre blir det när man får hjärtklappning av medicinen.... Att sedan köra ett aerobics pass när HR'n redan är uppe i 130 är inte det bästa...

yay!!

resultatet? Mna blir otroligt skakig... och av någon dum anledning vill inte skakisheten gå över.... får bara hoppas att det löser sig tills ikväll när det är dags att börja bli nervös inför teatern =)

yaay

dress rehearsal och genomgången med teater läraren inför finals kunde inte gå bättre... I got it!

Att det ska vara så jädrans svårt tills bitarna faller på plats... men sen.. när de väl gör det så är det otroligt rewarding...

imorgon och fredag är det performance... på måndag final i kursen... då ska jag stå och åma mig och säga: He was soooo goooooood!" framför mina mer eller mindre öppna klasskompisar... vilket ska bli sjukt kul =)


snö,slask,sova,sakna;skriva

Det snöar, och det snöar. Massor. Men det blir slask av det också. Halva byxbenen blir blöta, mössan blir blöt och man lämnar efter sig snöklumpar som smälter och gör golvet blött.

Sov 11 timmar eller nåt inatt. Drömde om att min mamma skulle klippa håret och detvar blont och rosa med brun utväxt.. hon jag och frissören koom fram til att färgerna var riktigt fina och att hon skulle ha kvar kombinationen fast lite kortare... sen började frisören klippa det så det blev ungefär 2 cm långt... Riktigt konstigt..


Jobbar för fullt med min scen, både den i teaterklassen där jag är en fru som mördat sin man och hamlet grejjen där jag är en budbärare.. Nervositeten byggs upp.. dress rehearsal ikväll och performance imorgon... I will die!! :P

Jobbar även för fullt med min short story Virginia som inte riktigt vill come together... den ska lämnas in om en vecka..

I övrigt så räknar jag dagarna... nu är det arton stycken kvar tills jag åker hem. På ett sätt är jag glad över att jag har fullt upp framöver... det ger en illusion av att tiden går fortare.

lets get some boys

lördagen var utgång i madison. Emily och jag var in team Emily och planen var att vi skulle hitta boys som kunde boosta Emilys självförtroende och kanske dra hem..

Flum hela dagen, inspirerade av Kelly. "i'm gonna get what I want" se nedan :P

Vi drog först till pete och hade en liten halvdan start när det spelades beerpong. Men vi bestämde oss för att do what we want så när de andra var sega drog vi vidare till the crave... Dance-game ftw =) båda två blev inspanade av halva stället var =)

Em spanade in en söt kille, men hon vågade inte gå fram och snacka med honom och jag var ganska säker på att han spanade in mig så jag ville inte öppna åt henne då hon tidigare sagt något om "what if everyone hits on you"
 
Efter en massa dansande och pratande med folk hit och dit kände vi att vi båda var mätta på bekräftelse och vi drog hemmåt... Att Em var glad och nöjd och kände sig lite mer attraktiv var för mig otroligt värdefullt. Hon och jag kom verkligen varandra nära under helgen och det finns inget som är bättre än att se en vän bli lite gladare. Ett breakup efter 3,5 år är inte det lättaste att ta sig igenom... Men det ser bättre ut =) och vi hade bästa förberedelsen inför kommande helg...  =)

and I give you Kelly, our inspiration for the weekend:


RSS 2.0