Spring Break!

Vad har hänt sen sist? party party party är väl en enkel sammanfattning...

Drog ut med Tasha och vår vän Matt till club 5 igen... Matt är så söt, gay som han är så var han lite omtumlad över att vara omgiven av så många gay-killar :D Han är inte så pushande som många killar är utan är killen som vill dejta... huuur söt som helst. De hade delat av klubben för de under 21 och de över 21... Vilket Tasha och jag löste genom att bära tequila shots i munnen till dansgolvet åt Matt som bara är 19. Gav Matt några tips innan vi gick och när han kommer tillbaka så ropar han"it worked!! a cute guy started talking to me!!" soeeeeett!!!

onsdag är det utgång igen... drar till någon off bar med ett kasst band som spelade... sedan till ett karaoke ställe där vi träffade sugar daddy som än en gång försökte impa på oss genom att säga att han kunde flyga ner oss i sin jet..

hem alldeles för sent och sen upp alldeles för tidigt för att skriva en tenta jag inte pluggat till... så fort den var klar så väntade SPRING BREAK!!!

packa... dra ner till the union och hoppa på bussen... and off we went me and allison.

Flyg ner till Arizona... träffar hennes föräldrar och förundras över att vi käkar middag ute 9 på kvällen... helt underbart varmt och skönt. Morgonen därpå blir det roadtrip till LA. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0