LA - Fresno, Colorado. Day 2

Vi åkte från LA till fresno. Mile after mile genom LA som aldrig tog slut.  However så började vi dagen med en frukost som mer var som en middag. Och för att krydda lite extra så körde Annelie in i en bil. Jepp.. första krashen... men vi hade tur.. för bilen klarade sig bra även om vår RV (husbil) blev lite tillbucklad.. Hur kunde det gå till?
Mer tur hade vi när vi inte hittade ägaren... Och när vi kom ut från frukost stället så var bilen borta.-.. Oh well.. life is life.. tur för oss , otur för honom... om han nu märker märket som blev på nån plasbit...

Vi stannar någonstans mellan LA och Fresno för att inhandla sprit, öl och vin. Och lite annat,. Det var då vi fann Flames och Burns. Två hemlösa halloween dekorationer i kattform. Att de skulla adopteras till en varsin RV var självklart.

Väl framme i Fresno fixar vi fram en taxi, eller snarare planen var att fixa tre. Men det tog mega lång tid å i slutändan kom bara en. Första gänget åker iväg och vi andra väntar. VI skulle försöka gå på fotbollsmatchen mellan the bagders Wisconsin (vårat lag) och The Bull dogs (fresnos lag)... Oh well.. taxin kommer tillbaka efter att ha släppt av första gänget.. Vi inser att vi inte kommer få en till taxi så vi trycker in oss 9 pers i taxin,,,, it was not pretty =)

Väl framme vid matchen inser vi att vi är liite sena.. Å Fresno fansen vill inte sälja oss biljetter till ett decent prise. Kan det vara för våra Wisconsin och Badger t-shirts ? Vi bestämmer oss för att dra till en bar som visar matchen istället. Man får ungefär samma stämmning... Och lite högre chans att få en snyting =D.
¨¨Highlight : Det står 13-10 med bagers i ledning. Bull dogs har lyckats ta sig till ca 3 feet från mållinjen. Ett gäng försöker få mig att ta av mig tröjan för att vi skulle förlora... (3 feet är väl ca 1 meter om jag minns rätt, och det var mycket troligt att de faktiskt skulle göra mål och ta ledningen... )
Jag : why would I do that? and btw. We'r not gonna loose.
They: haha, u don't know shit. You are from Sweden.
Jag: Well, I still do know shit, and the badgers gonna kick your ass =)

Nästa som händer är att när de startar ingen så trycker badgers de andra framför sig och fullkomligt mosar dem, och.... Tar dem tillbaka till 15-20 yards från mål. Yay!!!

Lowlight: :P Blev kallad "a long legged piece of strawberrycake" Cheezy... don't try that one out ;)

Efter matchen så fortsatte partyt till en annan bar... Träffade Colbert en LA kille som jobbade med att coacha football, Och som lärde mig att uttala Viking rätt :P och a califronian handshake... Yeah baby!!

Efterfest i the rv's. Flames the cat... fick sitt namn genom att vi brände henne på bål.. och hon överlevde.
Vi blev hotade med polisen när vi var lite väl högljudda,,, Och vi ombads åka därifrån,.. Hey,.. who's driving??? Alla var completely shitfaced... men men,.. vi lugnade ned oss och slaggade så småningom...

That's all for now =)

To be continued ....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0