Fresno - Nevada border. Day 3

Tidig morgon i Fresno.. pa nagot underligt satt sa var alla vakna tidigt. Vi packade ihop och borjade aka mot Nevada.
Pa vagen sa akte vi igenom Yosemite national park (tror den hette sa) men spenderade tiden mestadels till att drick vitt vin med sprite (tjejdricka ftw!!!) och festa garnet. Plosligt kom nagon pa att hmmm.. lets do a show for the other rv!!

ok.. sa medans vi kor bakom de andra sa ser vi helt plotsligt tva personer i fonstret framfor oss hump eachother, samtidigt som de lyckligt kollade in vara reaktioner.

Det var startskottet for en serie "shows" dar vi forsokte komma pa mer och mer fantasifulla saker att gora. Mer och mer naked.. mer och mer galet... Vad sags om en five people sandwich ? eller pyramiden? allt mojligt konstigt vi kunde komma pa, gjorde vi...

Vart att namna kan vara  att Flames.. var branda katt nu satt fasttejpad i fronten pa en av rv'sen... men avbrutna ben, en cigg i munnen och en olburk framfor sig. 

Pa kvallen kom vi till ett halvt overgivet stalle som fortfarande bar spar efter en sedan lange overgiven by... Dar hade Fred som organiserade resan stamt mote med ngra vanner. Sa mitt ute i ingenstans vid en varm kalla med vatten varmt av en vulkan en bit ifran, hade vi fest... Och vannerna hade dessutom tagit med en kag... =D beer!!!

Klader akte snabbt av... vi tjejjer var pryda och satt i bikini.. utom Crystal som drog av sig kladerna fortast mojligt for att bracka en annan vikings naked record pa 7 timmar... natten spenderades i den varma kallan med dricka, drinking game.. water aerobics.. "passing the ice" etc... vi var fyra tjejjer som gjorde en liten show, kladde ut oss, serverade vodka och dansade som en kul grej for de som korde hela vagen... vi kunde inte kora da vi var under 25 och pa Jonnas initiativ sa blev snacks-ansvaret utvidgat till aven underhallningsansvaret..

Dock hade vi en hel del boob-flashes, naked kag-stands och annat inapropriate innan kvallen var slut...
Fred och Sandra hade tagit min sovplats sa jag fros som en galning nar jag skulle sova. som tur var fick jag halvt dela pa en sovsack som tacke med en av de andra...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0