Colorado Day 5

Va startade hyffsat tidigt och akte fran stallet mitt i ingenstans till en stalle dar vi kunde hyra cyklar...
 Borjade dagen med mountainbiking... Sjukt svart, jobbigt, laskigt (lite iaf) och javligt kul!!

fick instruktioner om att inte luta sig framat when going downhill.... for att inte riskera att volta.. samma sak uphill... ibland var det sa brant att man var tvungen att luta sig framat for att cykeln inte skulle valta bakat.... Cyklade pa sandsten som var kritvit, omgiven av roda klippor. Det sag ut som en overkligt okenlandskap,,, For att inte tala om det grona kopparbergen.. Amazing..

eftermiddagen "hikade" vi.. men om man ska kalla det hiking vet jag inte... Sondagspromenad kanske... men bland otroligt vackra klippor, morkt roda i oandliga formationer..

Vi at middag i den lilla byn som verkligen paminde om en westernfilm.. akte sedan vidare for att inta en bar i glennwood springs. Vi partade garnet anda till stangning och darefter,,, hade varldens snallaste taxichauffor som korde hela ganget i sin minivan... aven om vi var for manga,,, som tack sa drog en av tjejjerna av sig topless, hoppade upp med benen runt hans midja och torrjuckade lite... - hon ar galen, och var ganska dragen,,, Hon gor nastan samma sak med en stackare pa bensinstationen for att overtala honom att salja ol till oss trots att klockan var over 11,... Han var livradd da det var hans forsta dag pa jobbet.. :P stackaren..

Tillbaka till rv'sen sa vart det party i en av dem... ... det dansades hysteriskt.. och dracks annu varre...  what can I say? om vi hade festat duktigt innan sa var detta over the top..

Polisen kom forbi en svang,... men vi lyckades vara tysta da ...det spelades pick eller pung... drinking games... tva tjejjer performed soft porn lesbian sex.... eller simulerade iaf.. there is one word...  - Crazy

Kommentarer
Postat av: Lilla liten

Jag är sjukt stolt att se vad pengarna du lånade går till. Kunde inte vara stoltare. ( :



Älskar dig love.

(insåg just att det här låter ironiskt. Inte så det är meningen. Jag är seriös, which I'm sure you know)

Pussa!

2008-09-24 @ 19:35:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0