Vikten av att kunna "gejma" bartendrar och dörrvakter

Utgång igår, -igen. Då det var en fredag var det kö och fullt överallt. Det är då det är otroligt viktigt att kunna fånga dörrvakternas och bartendrarnas intresse. Dessa varelser är lite svårare än de vanliga sakerna som rör sig i barer och har något dinglande mellan benen. Dessa varelser har nämligen något du och många andra vill ha. Att snabbt komma in eller att slippa vänta på en drink. och de vet sitt värde. och många fina flickor har i alla år kämpat med att hänga på bardisken med djuuuupa urriingninar. Tekniker för hur tuttarna bäst pushas upp under näsan på bartendern används flitigt. Alltså. Att vara söt och flasha sina behag hjälper inte lika bra som det brukar.

Nej, det man ska göra är att flasha sina behag utan att låta dem veta att de är målet.

Dörrvakter: Dessa personer ska man ta det lagom lugnt med. Du vill inte framstå som för full, men ändå som en inkomstkälla. DU är personen som kommer ge alla andra en riktigt bra kväll. Ett högt social proof i kön och sköna polare är ett plus. Sen gäller det också att du ska få käre vaktis önska att du kommer lägga märke till honom. Var social, artig, och le mot honom. ge honom ett litet hopp om att det finns en chans. En liten chans. Han ska känna att det kanske går att få dig intresserad om han kämpar lite. sen gäller det att ytterligare motivera honom till att kämpa för dig. Killar faller ganska lätt för kvinnors kroppar... och vet ni tjejjer... vi är MYCKET kräsnare när vi avgör vad som är fint och vad som inte är fint. Killar är mycket mer förlåtande. keep that in mind for some extra confidence ;)

Personligen har jag inte mycket tuttar att komma med.. Istället attraherar jag oftare killar som gillar rumpor och ben. Rumpan ses från sin bästa sida när man dansar :P .. och jag älskar att dansa. Så det brukar vara min väg till vaktis hjärta... Men vad man nu än gör som kan göra vaktisen lite mer motiverad att vara snällare mot dig, så får det inte vara uppenbart att du gör det för honom...Jag dansar nästan jämt oavsett om jag vill försöka komma in fortare eller inte.. Att dansa och prata med polarna just för att det är kul att dansa är det optimala.. det man annars kan göra är att justera urringningen och fråga tjejkompisen "hey, do my boobs look ok?" alltså.. man kan göra eller säga hur korkade saker som helst... det vaktis kommer höra är "boobs"
Vid det här laget kommer vaktis börja prata med dig. då är du trevlig, men lite halvt otillgänglig. Ända tills han ska kolla ditt id så får han inte uppmärksamhet mer än korta stunder i taget... Tillslut känner han att han måste använda sig av sin makt som vaktis för att få dig att uppmärksamma honom. Och det är då man får komma in trots att det är fullt och inga personer lämnat baren...

När det gäller bartendern så har han oftast inte tid att prata och han är oftast trött på att tappa upp öl efter öl. Det bästa är att beställa något medans det är lugnt. Småprata och be honom gärna hitta på en drink åt dig. beröm drinken! oavsett om den inte är den godaste... första drinken följs alltid av beröm,.. han ska tycka att det är roligt att servera dig.Senare när man har skapat en kontakt så kan man utmana honom att göra en bättre drink... eller beställa en drink i en viss färg.. det gäller dock att man avläser honom så att han tycker att det är roligt. Är du en tillräckligt trevlig kund kommer han inte bry sig om att det tar längre tid att serva dig, men om han är för stressad kan det leda till motsatt effekt.  När man väntar gäller samma sak som med vaktis, kan man få honom att bli intresserad och tycka att du är het så är det alltid ett plus. men att hänga på bardisken är ett gammalt trick som visserligen fungerar ibland.. men.. det är mycket bättre att göra sånt som inte är lika uppenbart "hej jag försöker få din uppmärksamhet genom att utnyttja min urringning till max"
När det gäller bartendrar så är det alltid fördelaktigt att betala i cash och ge tip. om man ger rikligt med tip i början av kvällen så får man igen det i form av generösa drinkar senare.

my two cents :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0