Football polka and porn

Gårdagen började med ett tidigt äventyr ut i bushen där jag och Paul, en av mina housemates, skulle leta efter biljetten till machen som en kille gömt.
Saken var att han skulle lämnat min biljett när han var förbi vårat hus, men glömde, så han gömde den någonstans ute i nowhere. Väl hemma bar det sedan av till förfestandet. 10 på morgonen började vi hinka öl... Jag är inte en stor fan av öl men amerikansk öl smakar som vatten typ....
Bland annat var vi förbi ett gäng som byggt ett öltorn med slangar så att man ska tömma en pitcher eller två på en gång... ni fattar right?  Ok, det här var en konstruktion för tolv pers. Good work guys !
kan tillägga att jag inte representerade sverige på bra sätt där =) även om det smakar vatten är det fortfarande öl =(

Hela stan var klädd i rött eller vitt. Alla hade t-shirts med Wisconsin eller Bucky på. (Bucky är maskoten för laget.) Bilar parkerade med bakluckorna uppfällda fungerade som bord för öl och snacks. Med hjälp av lite campingstolar förvandlades området sedan till en mini pub.
Matchen i sig var sooo goooooood. Jag hade Pete som förklarade reglerna för mig och Wisconsin vann ganska duktigt över Akron som vi spelade emot. Dock var det sjukt mycket annat än matchen som pågick. Marching band, cheerleaders, the mascot. Vågen i alla dess former. En hel stadion som skakade sina nycklar vid varje kick-off. 80 000 personer av stadens ca 210 000 inv var på matchen. å de som inte hade biljetter festade duktigt innan och under ändå :P

And the Jump Around. Youtube länk så ni kan få en hint om vad det är....



efter matchen tog vi oss downtown å käkade. Hela stan var fortfarande som en stor fest. Amazing. Lite häng i stan sen hem för att sova.
Brände mig otroligt under matchen btw... mitt ansikte är som ett jävla stopplyse =P

väcks av Paul som bjuder in mig på som pot i köket med ngra vänner. Tackar nej till spliffen men gör dem sällskap å dricker kaffe. Nu börjar jag dock få lite vibbar av Paul som säger mig att han kanske raggar lite grann =S min andra roomies gör oss sällskap och vi drar så småningom vidare. Lite mat och sedan till en tysk krog.

Polka, Paul propsade på polka. ok. Well, svårt att komma ifrån utan att vara otrevlig trots att jag aldrig dansat det förut... ungefär som bugg men att man hoppar hela tiden. Det tog inte låg tid förrän vi alla hoppade runte på dansgolvet med folk från 21-60.
Blir dock allt tydligare att Paul stöter på mig å efter att ha frågat de andra om de visste hur man brukar vara its all set. Han raggar på de flesta vikings. men ändå känner jag att det är en lite konstig situation att hantera eftersom vi bor i samma hus... mycket lättare att det kan bli en konstig stämning om man tar upp det... well well.. kan vara det weet and the beer as well.

Jag otto och matias drar vidare för att möta upp lite andra kompisar, Paul och hans vänner stannar dock ett tag till. =)
kvällen avslutas sedan med att jag och några andra hamnar hemma hos en tjej, beställer pizza och kollar på soft fake porn.
Hemma lokal tid 4 00 .
Long day and a long night. =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0